Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



B(l)og pazi na naše zdravlje :D


Na naslovnici piše da su mijenjali RAM....moš mislit! Hehehehe, ti b(l)og masteri misle da smo mi naivni a zapravo je stvar u sljedećem:


B(l)og čuva naše zdravlje!

Došlo nam je u Zagreb nedavno nekoliko lijepih dana i blog je tada crko tako da možemo biti vani i uživati u pravom vjetriću što nam pirka po licu...

Onda je pala kiša i blog je opet proradio. Radio je tako dugo dok nije granulo sunce!
Pa se uključivao tu i tamo, samo kad bi pao poneki pljusak...tek toliko da budemo u toku!

Sad je vrhuška napokon ocjenila da smo dovoljno zdravi i eto, pustila nam je malo bloga iako je vani sunčano...ali hoće li bloga biti to ipak ovisi samo o vama dragi čitatelji!

Naime...ako budete surfali blogom u prevelikom broju, a vani bude lijepo vrijeme, uprava će zaključiti da će joj svi korisnici riknuti od kardiovaskularnih bolesti i opet će nam ukinuti blog! Samo zbog vas, da im ne riknete - naime, bez vas nema ni bloga!

Zato apeliram na vas najdraži moji: ne surfajte često! Idite, uživajte, plivajte, plešite...i pazite se jer b(l)og je svuda, on sve vidi i čuje....HAHAHAHAHA :)))))


Vaš Ddadd :)


PS: Valjda ću popodne napisati što mi se desilo jučer, a noćas ću napisati što sam htio danas a sutra ću napisati štogod mi puhne :)


Post je objavljen 15.06.2006. u 10:10 sati.