Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alejandroland

Marketing

Eh svašta se događa na ovoj planeti!

Juče sam išo ronjat. Odlučio sam malo češljat po rupama na jednom terenu koji sam skibio prije par dana prilikom šuljanja. Naravno kad sam došao na "rupe" shvatio sam da i nema baš puno rupa, prošao sam tih par na nekih 10 metara i odlučio se vratit šuljajući se. Prilikom šuljanja sam vidio oradica 20-35 deka na lopate u plićaku, ali nekako ne mogu pucat u njih. Čak i one od 35 deka mi izgledaju žgoljavo a i na pameti mi je uvijek da te ribe dođu do 9-10 kila pa pucati u te mršavice mi i nije neka spika. Jebiga nije orada šarag!
I tako šuljao se ja po plićaku, kad vidim jato salpi. Salpe mi i nisu neki gušt za lovit ali ako se nađe koji kus preko pola kile sigurno ide na portapeš. I tako gledam ja jato ali sve neke malene. Nakon 20 sekundi odlučim ja produžiti, jato se uplašilo i projurilo pored mene, kad ono usred jata juri i brancin od kile! Pa jebemu! Šta brancin od kile radi u jatu salpi??? Inače ih se nađe u jatima cipli ili orade i šargi među salpama, ali brancin od kile među salpama od 20-30 deka?!!?!? I onda mi je sinulo!!! Mora da je peder! Ili po ribljem jeziku salposeksualac.
Kad sam došao doma išao sam si oprat ruke, kad odjednom uleti cura u kupatilo. "daj mi lampadinu, brzo" ja zbunjen tražim i pitam šta će joj a ona "Mia je upala u septičku jamu!!"(Mia je mačica od mjesec/dva). Sišo i ja da vidim fenomena. NJen brat je gledao kroz rupu kud je pala, al niš ije vidio samo je čuo mijaukanje. Ja i njen stari smo otvorili šaht i tada je brat turnuo glavu i vidio gdje se nalazi. Opet se vratio na rupu i tražio rukom je ju vidit pod tim kutem nije mogao. Tada sam ja gurnuo glavu u šaht i navodio njega gdje da traži. Mačkica kako je uletila unutra uspjela je odmah naći i popest se na jednu udubinu u zidu. Kako sam gledao kroz šaht imao sam priliku potražit ono što sam jeo prije par dana, pustimo sad to. Nakon par minuta navođenja i opipavanja uspio je uhvatit taj komad živog govna. Kad ju je pustio u dvorište sva se tresla od šoka a smrdila isto toliko! Fekalije su joj slijepile dlaku tako da je izgledala stravično a inače bijela mačka bila je tamno siva.
I zadnji događaj od danas u jutro. Išao sam trčati u jutro oko 7 i 20. Inače radim 2 kruga. Prvi je prošao sve 5, ali na drugom sam se iznenadio. Trčim prema jednom mjestu gdje se staza po kojoj trčim približava cesti. Imam šta vidjeti. Auto austrijski stoji parkiran, niš čudno rekli bi ljudi, kad pored njega stoji čića od nekih 70 godina (bez pretjerivanja) i trese ga!!! Ja zbunjen nisam zano šta ću pa nastavio svojim putem. Razotkriveni čića se pokušao sakriti iza auta, kao neću ja skužit šta je radio. Bok te koliko moraš bit sjeban da se u 7 u jutro narajcaš sa nekih 70 godina i odlučiš odmah uz cestu stat, skinut hlače i počet s poslom. Šta nije mogao ostat u autu? Šta te stare austrijance pale šišarke?!!?? Tip je pravi sjeb u glavu!!!!!!

Post je objavljen 15.06.2006. u 08:17 sati.