Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sevenews

Marketing

SEVERINA U VEZI S DUŠKOM ĆURLIĆEM! ! !

Iako smo još od Atene sumnjali kako to stalno Duško ima pune riječi hrane i hvale za našu Severinu, ipak nismo sumnjali da tu postoji išta više od jednostrane zatelebanosti, no jučerašnji provod dvoje mlađahnih pripadnika jet seta u luksuznom restoranu dokazuje da tu ima obostrane kemije.

Naime Severina se pokušavala skrivati od novinara kako nebi sutradan izišla na naslovnicama u zagrljaju svog ljubavnika prije no što okonča svoju vezu sa sada bivšim dečkom Matom Čuljkom, koji je poznat kao prvi čovjek zagrebačkog smeća, jer je nedavno postao direktor Zagrebačkog smeća d.o.o.
Severina ne odgovara na pozive i nije spremna davati izjave, kazuje njen menadžer, sve ćete saznati na vrijeme.

Koliko je veza jaka dokazuje i to da je Severina navodno Duška prenjela preko praga hotela Regent Esplanade u kojem su prenoćili. Od djelatnika hotela saznajemo kako ljubavnici nisu nimalo skrivali strasti.“Moj Duško je oduvijek bio vragolan!“ kazuje 73- godišnja Mara Ćurlić, Duškova majka koja kao da je otpočetka znala za ovu aferu. I sada se mi pitamo zašto Eurosong nije komentirao Mirko Fodor ili svestrana Vlatka Pokos, sve nam to nekako smrdi.


Post je objavljen 14.06.2006. u 00:38 sati.