[dnevniQ]
Pregled vijesti za 14.6.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[dnevniQ]
Pregled vijesti za 14.6.

» Domaći prvo: još jedan stripaš bloga! Dragan Kovačević, poznatiji kao Hammerson (nedavno je uknjižio odebeo album svojih radova po samizdatnoj cijeni od 70 kn) odlučio se propagirati blogom na ingleškom. Navratite, pohvalite ga, naručite album i preko linkova se podsjetite na ostale hrvatske blogove! Jedina zamjerka: prelijepo se nacrtao! Ha, duhovit sam.

» Ne znam jesmo li o ovome već pisali ili ne, ali Marin je pun oduševljenja: " U Njemačkoj za tri dana počinje manifestacija koja će u drugi plan baciti i Svjetsko prvenstvo u nogometu! Medjunarodni Comic-Salon u Erlangenu održat će se ove godine od 15. do 18. lipnja i na njemu će Jacques Tardi dobiti nagradu za životno djelo. Tko su pak ostali nominirani za Max-und-Moritz-Preis 2006 pogledajte na službenim stranicama festivala!" A od naših tamo idu Džuka, Tico i Mario B. sa ženom. Znam, jerbo ih je Q akreditirao - je l' vi'te vi koja je to moćna novina taj Q? (mr)

» Doduše, Marin je uvijek pun oduševljenja: " Pat Mills i Clint Langley započeli su 2002. ambiciozan projekt SLAINE, THE BOOKS OF INVASIONS za izdavača REBELLION u čijem se vlasništvu nalazi 2000AD. Povodom izlaska knjige CARNIVAL, šeste i posljednje iz serije za koju kažu da je i najmračnija, organizirana je izložba originalnih Langleyevih radova u britanskom povijesnom gradu Lewesu, poznatom po godišnjim proslavama Noći Guya Fawkesa 5. studenog. Izložba je prava poslastica za sve ljubitelje fantasy arta i Keltskih mitova, a održava se u Galeriji Star od 27. svibnja do 17. lipnja ove godine." (mr)

» I barem su mi dva izvora javila, ali Ivica je bio prvi, o intervjuu Briana Bendisa (koji piše sve što Marvel trenutačno izdaje) s Jossom Whedonom (koji piše sve što Brian ne piše, ali je kanda poznatiji po tome što je kreirao Buffy). (im)

(mcn/marrin/ivicamarušić)


Post je objavljen 14.06.2006. u 00:04 sati.