Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifeforsucks

Marketing

Zadnji dan škole...

Opča katastrofa...teško mi je priznati no jedva sam izdržala da ne zaplačem...al nisam htjela glupo bi izgledalo da i danas plačem...Rastali smo se...ne zauvjek al ipak jesmo...u 6 išli smo na neku dodjelu nagrada u dom kulture...pa kud koji mili moji...sati su nam bili skraćeni pa je nastava trajala samo do 4h!!!Gotovo cijeli dan provela sam s mojim malim...bil je divan dan!!!I kaj je najbolje uč iz zemljopisa rekla je da nas par ostane nakon zvona....svi smo se uplašili...malo nam je bila prpa...zaključila mi je 4!!!!Ma to je divno!!!I kaj da još očekujem od ovog dana???Svaki detalj do sad bio je savršen...sam kad bi sad mogla još i zaspati u zagrljaju mog malog...dan bi bio...ma da ne duljim bilo bi nešto posebno i osebujno!!!


Image Hosted by ImageShack.us




I da vam napišem par pjesmica da post ne bude dosadan....

Čovjek nikad ne može znati krajnje istine.
_________________


Nije važno što čovjek treba da čini ili ne treba da čini.
Važno je ono što čovjek čini.
_________________


Nema pravde na svijetu.
Sve je lutrija.
_________________


Čovjek je upola pobijeđen kad to priznaje.
_________________


"Prodro sam do dna svoje duše i otkrio neslućene
snage i veličine."


Možemo da promijenimo svoje živote samo u onom djeliću sekunde vječnosti koji nam sada pripada. Ako se u jednom trenutku odmaknemo od tog sada, na nekom drugom je da odluči.
_________________


Sićušna promjena danas dovodi nas
do dramatično različitog sutra.
_________________


Bez obzira koliko smo sposobni ili dostojni, nikad nećemo doprijeti do boljeg života dok ga ne zamislimo i dozvolimo sebi da ga imamo.
_________________


Naravno da postoji sudbina, ali vas sudbina ne tjera tamo kuda vi ne želite da idete.
Vi ste oni koji birate. Sudbina zavisi od vas.
_________________


Svaka moćna ideja je potpuno očaravajuća i potpuno beskorisna dok ne riješimo da je iskoristimo.
_________________


Svoje živote krojimo snagom svojih izbora.




Image Hosted by ImageShack.us




I jedan meni posebno dragi tekst

Ljubav je kao droga. U početku javlja se osjećanje euforije, potpunog predavanja. Kasnije, sutradan, želiš još. Još se nisi zasitio, ali osjećanje ti se dopalo, i uvjeren si da ga možeš kontrolirati. Misliš na voljenu osobu dva minuta, a tri minuta je zaboraviš.
Ali, uskoro, navikneš se na tu osobu i počinješ u potpunosti da zavisiš od nje. Onda na nju misliš po tri sata, a zaboraviš je na dva minuta. Ako nije pored tebe, osjećaš se kao narkomani kad ne nabave drogu. U tom trenutku, kao sto ovisnici od droge kradu ili se ponižavaju da bi pribavili ono sto im treba, ti si spreman na sve radi ljubavi.




I za kraj...ovo je posvećeno mom malom iako znam da mu ne radi net..tj šteka mu modem...svejedno...želim sam da zna da ga neizmjerno volim i da dišem samo zbog njega(on bi rekel drugima kradem zrak)!!!!



Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 13.06.2006. u 20:32 sati.