Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubnipaprezivi2

Marketing

Voda i Svijeća... =))))



Image Hosted by ImageShack.us



...javljanje totalno na brzaka.. pakiram se... heheh mislim i inace sam u pakiranju ali sad sam u pakiranju za MOOOOOREEEE... =))

....gibam na produzeni vikend sa dragim.. u rat se kreće sutra, vraćamo se iz bitke u nedjelju... =))) joooj, inaće idemo tokom godine non stop na more al kak smo u poslu (a nikako da vam kazem kojem!) nismo bili od ljeta!!! eto, 5 dana... baš će mi mmm doć... jedino... eh, ta kilaža.. zastrašujuća mi je pomisao trpanja ovog sala u bikinac.. heheheh... zbuckala sam se ali ide polako i to dole.. u 4 tjedna - 4 kile.. do ''pravog mora'' ima 5 tjedana (oko 25/07) očekujem da i kile nastave pristojno dizertirat... =)))

...ima još!! danas sam prvi puta sa veet trakama za depilaciju vaxala noge (angie! angie! =))).. nije uopce bolilo!! fakat je bol bila minimalna, više peckanje očekivala sam vrištanje.. =))) bikini zonu i ispod ruku još nisam skupila hrabrosti, polako... =))))) sad sam tamna i glatka.. još pakiranje i brrrrrrmmmm... =))

...eto sad kad smo riješili Vodu... (da, idem se kupat u v-o-d-i, ne moru... hihihihihihih) idemo na Svijeću.... ehh, eto ko bi rekao ali... palim prvu.... =)) kada se sjetim jednog od prvih postova otvoreno sam ti predvidjala kratki Zivot, o blogu, o blože moj.. prošla je godina dana, svašta se desilo jer sam dio Plemena... bilo je divnih, lijepih ali i tuznih iskustava.. ljudi koje inaće ne bi nikada upoznala i ''upoznala''.. mislim da je to mozda i najljepše od svega... gdje god oni bili uvijek će nas vezati BAR''bilo jednom davno u blogosferi''... + još čušpajz stvari... =)))

...poljubac svima, a meni i mom dragom bubnipaprezivi2

Sretan Prvi Rodjendan.... =))))


...you're much more than I ever thought you could/would be... :**


Mojim Vjernima veliki poljubac i stisak... Hvala vam što Jeste.... :***



Vaša Crna Sretnička... juriiiiiiiim =))))


Post je objavljen 13.06.2006. u 19:36 sati.