Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lesfleursdumal

Marketing

Meskalin

Osjećam se ko zadnja glupača... ali ne zbog sebe nego zbog njih, oni su me učinili takvom. Koda da bi meni bilo toliko krivo zbog tog prosjeka 4,2 al kad mi svi počnu solit pamet ili mi nabijat osjećaj krivice. Svi mi se obraćaju onim tonom ala-vidiš-pa-sama-si-si-kriva-šta-si-glupa-i-lijena ili me kritiziraju ("ah, da si samo malo više truda uložila..."). Pa dobro, SAMA sam si kriva, zato me ostavite SAMU sa MOJIM ocjenama!!! Prekinite mi nabijat na nos vaše prosjeke. OSTAVITE ME NA MIRU!!! Vi prokleti lešinari, vi koji se hranite mojom boli. samo se izgubite, odletite, odapnite, nije mi briga, nije mi stalo, ostavite me samu da trunem u zagrljaju 4,2...nije mi stalo, samo se gonite, samo već jednom ZAČEPITE!!!!

zatvorite zauvijek ta vaša licemjerna usta, umuknite jer nije mi stalo, neću vam pokazati da mi jest stalo, ne želim da imate još jedan razlog da me sažaljevate, da me vrijeđate. Neću vam ništa reći, jesam, jesam slaba, ali jebiga to vama neću pokazati. Slaba sam, debela, glupa, luda, ali sasvim sam zadovoljna. Neću vam to pokazati, ne želim da znate kako mi je, ne želim vaše sažalne poglede i licemjerne osmijehe.

znam da me nitko neće tješiti, zašto bi vam išta rekla, da opet shvatim da se samo pretvarate da vam je stalo? Kad znam da vam nije stalo, glumice jedne, proklete dvolične glumice. Stalo vam je samo do vas i vaših kraljevskih guzica, do vaših ocjena, VI ULIZICE. Empatija? Ma kurac vi znate što je to, kurac ste vi ikad osjećale suosjećanje prema ikome, jer na prvom mjestu je mjestu vaša sreća, vaša noć i moć, vaše ruke i muke, vaš mobitel. Vi ste kraljice, vama se svi klanjaju, a vi samo posprdno gledate gazeći male mrave, VI OHOLICE.

Vi ćete uspjeti, uspjet ćete, o da hoćete, sa svojim taticama i vezicama,, popet ćete se na vrh, meni se u lice smijati, trubiti iz novog auta sa plaćom predsjednika, smijat ćete mi se, ali ja ću se osmjehnuti natrag jer ja sam slaba za vas, ali ja sam jaka u svemu što volim i ja jedina znam da ste vi, kraljice, oholice, damice i ulizice, ja jedina znam da ste sve vi ROĐENE DA BI UMRLE!


Photobucket - Video and Image Hosting

Post je objavljen 13.06.2006. u 18:46 sati.