Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tola007

Marketing

PART 3 : ZMAJEV JAHAČ

Ovo je možda najzanimljivojivijlaja priča ikad, jer glavni akter nema pojma šta radio tu večer...ali zato svi mi ostali dosta dobro znamo! I po prvi put glavni glumac nije El Jesus Oskar Da Gomez, već osoba poznata kao Mali.. I tu je večer stvarno bia mulac! Triba je neko stariji ić sa njim vanka, a ne ga ostavit samoga sa Davorom i Oskarom koji su ga izneredili... Svašta.
E, pa ovako ide..nekako.. Prije par godina, išla standardna ekipa u "Kornjaču", to je jedan klub daleko od gradske jezgre i populacije, onako okej misto. I lipo sve laganini tamo došli, svi se skupili, čekali ovoga, čekali onoga, skupili ovo, donili ono i ponija ja cede plejer (bolje da ga nisan ponija, bemu..). I prošla ura vrimena, atmosfera je bila okej, veselica i pjesmica i na TV-u su bile dobre vibracije u aranžmanu Jure Stublića tako da je sve bilo na mistu. Ali večer je počela dosta čudno... Prvo, bilo je onako svita i neke nismo ni znali pa se nismo mišali u njihova posla, ali oni su bili debili pa zamalo bilo izgreda.. Na kraju je bilo ipak sve okej. Zatim, Mishel je ima "post-pasta-manistra ala more" sindrom pa se nije baš bajno osjeća i ostavlja je okole raznorazne tragove u obliku "bljuvotina" koje sam ja kupija i sakuplja za svoj album. On je ipak moj "mlađi buraz" pa se moran brinit o njemu... I nekako san ga uspija rekuperat, ali još to nije bilo to pa san ga mora pazit skoro cilu večer. I tako, večer je odmicala i svi smo bili sritni i veseli, "pivice" su klizile, smijali se, itd, itd... I tada, Mali odluči da bi moga malo odmorit, umorija se cilu večer jer se angažira malo više i sjeo kraj šanka. I mi svi ostali rekli okej, pusti ga doje sebi, Oskar je priča neke beside, ja i Davor se smijali, Mishel blesija u pod, a ostali slično, manje-veće... Već je bila neka ura ujutro kad Mali sa šanka se javi i pokaže praznu čašu, napravi potez prema gore, broji do 3, i napuni (nekim čudom..) čašu! Ja osta malo začuđen, ali dobro...valjda neki trik šta Mali zna i umije. Ali Mali je tako nekoliko puta, toliko da nije broja pa se izgubija u računici. I došlo vrime da se krene, već je bilo kasno (rano o.p.a) i uputili se mi doma. Krenemo nas 5 (udarna petorka..) lagano niz brdo prema ravnici kad odjednom Maloga uvati slabost! Sila u njemu je oslabila, Tamna Strana je počela djelovati i meni je sve postalo jasno! Na početku večeri je Mishela napala Tamna Strana, ali ja san počeja pazit na njega i bio san kraj njega cilo vrime pa nije mogla djelovati više (zbog moje blizine, naravno..) pa je prešla na nekog drugog, najbližeg Mishelu... a to je bio Mali! I sve dok je bio kraj mene, nije mogla ništa ali kad je otiša do šanka, moja moć više nije mogla branit Malega i tad je eruptirala u njemu i zavladala njegovim duhom! I oni trik šta je izvodio sa čašom, šta mislite odakle mu ta moć? Sve dok nismo napustili "Kornjaču d.o.o.", Tamna Strana je bila samozatajna i onda je počela ekspandirati...
Mali je počeja svašta pričat, nesuvislo i nerazumljivo ali najviše nesuvislo uz dozu nerazumljivosti. Svakakve monade je izvodija, bia je exxxtra hyperakcijist. Mislija je da može sve, Tamna Strana mu je zamutila pamet.. Dala mu je lažne nade, dokaze da može letit, da može preskočit neboder... ali najviše ga je obmamila kada je odlučio da može jahat zmaja!!! Da, dobro ste pročitali.... ZMAJA!!! Samo 3 čovika u svemiru to mogu.. Elijo Pisak, Chuck Norris (hrv.= Čak Noris) i Oskar... Dobro, Oskar je bar probao ali sad..ono.. Aj dobro! Mali se zaletija ka luđak i skočija na "zmaja" i nije ga puštao iz ruku...i uspio ga ukrotit. I sveg glasa se derao: "Jašem zmaja, jašem zmaja... JuHu!!!". Mi ostali nismo mogli virovat, Mali je uspija... Svaka mu čast. Od tog trenutka, Mali je posta poznat (u svitu..) kao SVEMIRSKI JAHAČ ZMAJA!!!
Eto, iden gledat utakmicu. Bye!

Post je objavljen 13.06.2006. u 18:05 sati.