Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/t00nkec

Marketing

ima ovdje glupih...???

...o da, i te kako ima. kao prvo zelim znati jednu stvar. uzasno me nervira i zivcira kad netko pljuje po tebi preko komentara. i zasto onda takvi ljudi uopce dolaze na blog?? sjedim ja jucer i listam malo arhivu svojih postova i naletim na komentar:
milena,ti sa tim dragim nisi bila 9 nego 4 mjeseca,ako misli[ na svoga susjeda i yato ne seri......ne pri;aj bajke jer sve ynam.a na tvom rodendanu,ne vjerujem u ono sto se cuje.on i ti....molim te odi u wc i prvo pogledaj u ogedalo pa mi onda reci sta je to bilo,samo nemoj reci da je bio pijan....daj ne seri,ya tebe bi trebao biti posebno nadrogiran..
p.s.bas si jadna...

-- atsx7 -- 08.06.2006. u 10:02


e sad, posto netko nije razumio sto je to tocno u postu napisano, neka ga procita i dva puta ako treba. ja nigdje nisam spomenula da sam ja bila 9 ili 4 mjeseci s njim. osim toga, to je bilo prije 5 godina, tocnije i preciznije negdje u 6 razredu. i nije bilo nikakvih 4 mjeseca. bilo je 2 dana. ovo ostalo ja ne ubrajam u vezu jer od veze nije bilo ni V. i da imas pravo ja sam glupa, ja sam ruzna i on nikada nebi bio sa mnom. mislim ipak je on "maneken". a zna se da je sada u modi da lijep i zgodan decko (kao sto on sam sebe smatra) ima jos lijepseg i zgodnijeg decka. ( kad ga vec toliko branis ).
zato djecaci moji koliko god vas bilo na ovom svijetu sretno vam bilo.


nadalje, iz kemije imam pozitivno!!! jupi, jupi je!!!

javno se ispricavam peji, sorry. ali ja uvijek sve iskreno kazem.

ZELJELA BIH JEDNOM
STATI HRABRO ISPRED TEBE
I NE ZADRHTATI PRED POJAVOM TVOJOM.

MOZDA BI STE SVI VI ONDA SHVATILI
KOLIKO STE MI NEKAD ZNACILI
I ZASTO VAS BAS SAD
GLEDAM TUZNIM OCIMA.



Post je objavljen 13.06.2006. u 15:16 sati.