Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Drž'te mi fige :D


Bio sam u subotu ispred superkonzuma na ožujsko partiju. Iz reklame smo Stojko i ja shvatili da će ispred svakog superkonzuma biti održan turnir u stolnom nogometu nakon kojeg će pobjednici turnira tehnicirati i dva para koja najviše odtehniciraju u jednoj minuti lete u Njemačku na tekmu Hrvatska - Australija.
E, pa nije bio turnir! Svatko tko bi pobijedio smio bi tehnicirati. I svatko je smio igrati onoliko partija koliko ima računa na kojima se vidi da je kupljena žuja. Pa kad bi jednu od tih partija pobijedio smio bi tehnicirati!

Pobijedili smo u stolnom (a jeste li sumnjali?) i onda smo krenuli tehnicirati.
Taman prije naše izvedbe čuli smo da su dva brata iz Splita, pomladak Hajduka odtehnicirali zajedno 212!
Dvije stotine dvanaest! Sto šest po glavi u jednoj minuti! Skoro dva u sekundi! Brrr :D

Stojko je odtehnicirao 46, genijalac...ja sam napravio 'samo' 19, doduše, ja u nikad u životu nisam tehnicirao :)))

Turnir u stolnom nogometu pretvorio se u turnir u tehniciranju, mi nismo imali šanse i naša epizoda je kišno završila (svuda oko konzuma padala je kiša...ništa novo za Zagreb) :)

Dobili smo žutu nogonetnu loptu (ne znam jesam li vam rekao, Draga ima novu nogometnu loptu, žuta je :D ), privjeske, šilterice, otvarače za pivo po mjeri žuje...ali to me nije utješilo pa sam morao napraviti i jednu okladu za kraj.

Ušao sam u superkonzum i kupio televizor za 1300 kuna! To je onaj famozni televizor gdje mi konzum poklanja još 1300 kuna ako Hrvatska pobijedi Brazil!

Sramota...naši trgovački lanci su totalni nedomoljubi, toliko vjeruju da ćemo izgubiti da se u svrhu svoje promocije kockaju i klade se sa nama običnim smrtnicima u milijune kuna!

Dao b(l)og da trgovci izgube! Ne zbog mojih 1300 kuna nego zbog naše rasprodane Hrvatske, zbog bahatosti i vrijeđanja naše reprezentacije, zbog sreće koju bi ta pobjeda donijela našoj naciji bez samopoštovanja. O, kako bih volio da ih nepoštovanje Hrvatske lupi po džepu!

O, kako bih to volio :)

A i bon od 1300 kuna bi mi dobro došao...zato...drž'te mi fige :DD


Vaš Ddadd :)


Post je objavljen 13.06.2006. u 14:01 sati.