Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/8f

Marketing

SVJETSKO PRVENSTVO - 5 DAN

Koreja 3:0 Togo

Koreja ima dosta dobrih igrača imaju i iskustvo (4. mjesto na prošlom SP) i kvalitetu, dok Togo - debitant na Svjetskim Prvenstvima nema ni izbornika, a većina igrača im igra na Afričkom kontinentu što ne uljeva neku nadu u pozitivan rezultat Toga. Koreja pobjeđuje

Francuska 2:0 Švicarska

Francuzi imaju daleko bolje igrače, puno više iskustva, ''dugačku klupu'' i velik motiv jer su na zadnjem SP ispali u prvom krugu te nisu zabili niti jedan pogodak. Švicarska ima par dobrih igrača ali male su šanse da naprave bilo kakav podvig protiv bivšeg pobjednika SP-a od prije 8 godina.

Hrvatska 1:1 Brazil

Izjave Brazilskih igrača i trenera kako mogu pobjediti Hrvatsku i sa 60% snage neće proći nekažnjeno. Hrvatsko srce je jače od bilo kojeg na svijetu i u stanju smo pobjediti svakoga. Plus tu je i Brazilska obrana u kojoj igra Roberto Carlos i Cafu koji su osim što su spori skolni su i velikim pogreškama, koje nadamo se neće propustiti naši napadači. A Ronaldinha ako uspijemo zaustaviti imamo podjednake šanse za pobjedu. Za Ronaldinha su zaduženi Dario Šimić i Robert Kovač - dvojica igrača koja uljevaju povjerenje.

Post je objavljen 13.06.2006. u 12:47 sati.