Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

medu moj, šećeru... hajde da se ljubimo

čudno je kako kad nešto dugo, dugo želimo i kad to napokon dobijemo više nije zanimljivo. kao da izgubi tu neku čar. a opet, s druge strane kad nešto samo onako stavimo kao neku sporednu mogućnost i odjednom, ni ne trepneš, to ti se ostvari. kako na to reagirati? kad nisi ni svjestan da je uopće i postojala ta neka vjerojatnost da se išta dogodi. hm.. opet blebećem gluposti? ah, to mi jedino i ide ovih dana. nisam u stanju reći bilo što smisleno. mislim, ja se trudim, ali jebiga!
isusek... već su praznici. kako je brzo proletjelo vrijeme. to mi se baš ne sviđa, al eto. mislim, mrak što su praznici, al to sve tak brzo prolazi da se ne stigneš ni okrenut oko sebe, već si godinu stariji. ajd, još je to dobro sad kad sve stoji na svom mjestu, al šta će bit kasnije kad ću imat 30? brr... ne želim na to ni mislit... odmah me prolazi jeza. (imam tik na bore)
e... ljeto... ljeto je... mrak. :) (al sam rječita) pa da, mislim svi znaju šta sve nudi i nosi ljeto pa nema smisla da ja sad tu neš filozofiram o suncu i moru, to se tak sve zna... nema puno vajde od rečenica, treba djelovat! ;) eh, da mi je ulovit nekog crnog latino frajera, po mogućnosti s bradicom i svim zubima na broju. ... možda puno tražim!? ah šta ću kad sam cura s visokim kriterijima. već sam navikla da lika svojih snova imam samo kad primim poster antonia banderasa u ruke. =P
pa dragi moji, neam više niš pametnog za reć. ljeto je. uživajte onako kako samo vi znate. samo pazite da vam ne bude prelijepo, to dragi Bog čuva za mene. ;) born tu bi vaaAajld!

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 13.06.2006. u 10:36 sati.