Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandokans

Marketing

Briga za Thomasom

Danas je bila tramontana od kurca. Puhalo je o 0 do 100 km na sat. Sami refuli i rupe u vjetru. Baš sam se napsovao prije dolaska na posao. No došao je i Thomas, mali pačić. Istina danas je zaspo pa sam ja lijepo nazvao njegovu mamu u 15 do 6 i probuio cijelu kuću. Koji kurac spavaju tako dugo. Pa dan je već punih sat vremena. No dobro, došao Thomas na more i klima lijevo desno i odjednom uđe on u polje gdje mi vozimo, naravno gdje dobro puše.
Opa mali, stani malo. Tu se događa da te drugi surfer bez problema pregazi dok ti plivaš, jer pod određenim kutom sunce se reflektira od mora tako da dok dolječeš brzinom od 60 km/h.
ne vidiš što je na površini.
Aj se ti Tomo vrati u svoj akvatorij... potjeram ga ja.
O.K. kaže on. Ali brezobrazni su ti gastarbajteri, čim sam se okrenuo on je nastavio zabranjenim smjerom.
Ali onda se dogodilo da je tramontana stala! Svi smo plivali nazad. Netko 100 m netko 300m a moj Tomica ravno kilometar!
Naravno to je prekrasno kad moraš na posao a nikako da se dočepaš obale. Na svu sreću ja sam bio najbliži obali. Presvukao sam se i zamolio našeg najstarijeg surfera (60) da uzme u luci nečiju barku i ode po Toma i ostalu ekipu.

Sjeo sam u auto i bacio posljednji pogled na pučinu nebi li provjerio da li je Tom još na površini.
Što je bilo na kraju s njim saznat ću za koji sat....

8:40
NEvjerni Toma je spašen! Upravo je javila je moja prekrasna plavuša (20). Mudar je taj mali. Isplivao mali na drugu obalu zaljeva sa namjerom da se vrati pješice. Sve su to vidjeli ribari i javili ekipi u klubu. Moja cura je sjela u auto, pokupila njega i njegove stvari i vratila ga u bazu! Mali ne odustaje!!! Sutra nastavlja!

Post je objavljen 13.06.2006. u 08:12 sati.