Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dzepko

Marketing

Novi ispit

je sutra u 10h.

Spremio sam ga koliko je to bilo moguće uz sve ove sprotske događaje - Roland Garros, pa SP u Fudbalu, pa NBA finale... Nažalost, morao sam da zapostavim izlaske, a i sebe, pa sad izgledam kao Ernest Hemingvej u punom sjaju - čitaj neobrijan i s podočnjacima do poda.bang Elem, nadam se da će sve isplatiti.

SiCG nije uspela da dobije prvu tekmu na SP, bolja je bila Holandijano. Momcima čestitke, borili su se koliko su mogli, ali opet se vidi da je to reprezentacija koja ima svoje limite i koja nije mogla više, ali niko im to neće zameriti, jer su svi dobronamerni mogli da vide da su stvarno ostavili "srce na terenu"thumbup.Samo tako, biće bolje! Sad, uvek ima cepidlaka koji nisu naučili da sportski priznaju poraz i da izgube, ali to je već druga stvar.

Sutra najverovatnije neću moći da gledam Hrvatska-Brazil, zbog toga što se u isto vreme igra finale playoff-a naše košarke, Partizan-Zvezda, pa ću biti u hali. Ako položim, do tad ću već biti dobrano alkoholisan! Sve najbolje komšijama, ali Brazil je Brazil!

Poželite mi sreću!

Post je objavljen 13.06.2006. u 00:52 sati.