Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ramasport

Marketing

NOGOMET

Zaljubljenici u nogomet s Ustirame, povodom blagdana sv. Ante i ove godine organiziraju jednodnevni turnir u malom nogometu. Turnir će se održati u subotu 17. lipnja, s početkom u 12 sati. Za sudjelovanje, momčadi se mogu prijavit prije samog početka turnira i to s uplatom, koja stoji 100 KM. Pobjednik turnira uz pokal dobiva i novčanu nagradu, a drugoplasirani, najbolji igrač i najbolji strijelac dobivaju pokal. Pokrovitelj turnira su Općinski odbor HDZ-a Rama i Mladež HDZ-a Rama.


KARATE

Naši karataši su imali aktivan i ovaj vikend. Sudjelovali su na jednom od najjači turnira kod nas. Turnir je održan u Konjicu, na kojem je sudjelovalo 35 klubova, odnosno 460 natjecatelja. Karate klub ENPI iz Rame sudjelovao je sa 11 natjecatelja što u katama, što u borbama. Ovog puta, u dosta jakoj konkurenciji naši natjecatelji nisu imali većeg uspjeha. Samo tri natjecatelja su prošla u drugu krug, a ostali nisu uspjeli preći ni prvu prepreku.
Još je mnogo turnira pred njima!



KOŠARKA

Naši mladi košarkaši nakon odlično odigranog PLEY-OFF-a, odnosno izvrsne sezone, nisu prestali sa radom. Tako će mladi košarkaši našeg kluba uzrasta 91. godište i mlađi idućega vikenda odigrati prijateljski susret protiv svojih vršnjaka u Livnu.
A o mladim talentima KK „Rama“ već znamo. Poznato nam je i to, da su trojica kadeta već bila pozivana u Cibonu na razne turnire. Ali raduje nas nova vijest koju doznajemo od trenera Marinka Palinića, da je jedan od ove trojice, a to je Marko Grozdić ,pozvan u sastav kadetske reprezentacije BiH. Ova reprezentacija priprema se za Evropsko prvenstvo za kadete koje će početi na jesen. A njoj će se pridružiti i Marko 6. srpnja na pripremama u Mostaru.

Odlične vijesti stižu nam i iz ŽKK "Rama".
Skupština kluba održana je 5. lipnja, na kojoj je izabrano i novo vodstvo kluba. Za predsjednika je izabran Ante Kuraja, koji je obećao novčanu i bilo koju drugu potporu košarkašicama iz Rame koje su izborile plasman u prvu ligu BiH. Kako je riješen i ovaj problem, natjecanje u idućoj sezoni iščekuje se sa nestrpljenjem-ipak je to prva liga.


Post je objavljen 12.06.2006. u 23:54 sati.