Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djuki

Marketing

...kupujem i ja pa se ne kurčim...

Eeee... Šta da vam kažem!? Vrijeme...vrijeme me ubija. Prošle godine u ovo vrijeme u školi bi se kuhali, ali ne. Ove godine će kiša padat do devetog mjeseca i onda kad počne škola će zasjat sunce i bit će lijepo i toplo. Ne kužim... Išla bi na more i htjela bi da napokon zatopli da počne ljeto. Ovo vrijeme je grozno. Izađem van u kratkoj majici i sledim se. No, gledajmo optimistično. Škola je gotova za 3 dana!!! Mislim da me vrijeme neće previša ometat u uživanju i ljenčarenju... Jedva čekam!! Trebala bi danas sredit par ocjena da prođem s 4. Vidit ćemo...
Ajme ljudovi moji, meni se baš ništa više neda. Neda mi se razmišljat... U srijedu imam nastup u 11 u Bonavii. Ajde dobro. Nije bed. Škola nam je skraćena pon. i ut., a u srijedu NIJE. ?? To valjda da možemo ić slavit oko 23:00 kad uhvatimo bas za Ičiće itd. Samo mi nije jasno šta ćemo mi radit tih sedam sati u školi kad će ocjene već bit zaključene!? Bou!
Baš mi je žao ljudi koji imaju popravni. Jebote to je full glupo!! Ja to znam... Sike i Marko imaju likovni!! Helou!! Ona baba nije normalna... Šta bi trebala sjest i učit likovni?? Ma svi su oni na svoj način opičeni!!
Dragi čitatelji, želim vam svima dobar uspjeh u školi(što god to značilo), da izdržite još par dana i da uživate ovo ljeto onako jebeno!! Poosa!!
Image Hosted by ImageShack.us
ANDROČEC, SRETAN ROĐENDAN!!!!

Post je objavljen 12.06.2006. u 12:43 sati.