....Sprdnja nad sprdnjama.....nut,yeki.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yeki

Marketing

nut....Sprdnja nad sprdnjama.....nut

Prikjučer je bilo sve normalno cili dan i ni u snu nisan moga pomislit da će me neko TAKO sjebat da se neću osječat sjebanije nego šta san sjeban.

Prije 2-3 godine jedna Anja (najbolja Editina prijateljica) i ja (najbolji Domagojev prijatelj) smo se dogovorili da će mo ih malo ono sjebat.... Anja je upisala u Domagojev mobitel svoj broj ali ga je stavila pod Edita. I onda mu je ona pisala poruke da ga voli itd. a on je mislija da mu to piše Edita. Na kraju se ispostavilo da je on stvarno zaljubljen u nju (bilo je tu još mnogo toga ali ovo nije priča o tome kako san ja nekog sjeba nego kakao su mene sjebali). Uglavnom mi smo in priznali i vjerojatno su se osječali tako glupo, a ja i Anja smo se osjećali tako pokvareno (a jedna osoba mi je rekla da će mi se to vratit jer se sve vraća i plaća).

Dan naplate je došao... jučer san se dogovorija s Editon da u 21:20 se nađemo na ICQ tako da ona nauči koristit ga i mi se tako našli i bezveze pričali kad ono vidin ja ulogirala se Delly. Ja ništa, samo mi bilo čudno kako se ne javlja jer smo samo ja i ona logirani ali zanemarija san to. Kad ono nakon nekog vrimena upada ona meni nešto u stilu "....zato te volin". Ja ono odma pomislija da me neko zajebaje mislin ipak ono i ja san tako već nekom podvalija pa san se čudija kako nije skužija. I sad ona uporno šalje i kaže da govori istinu a ja joj ne virujen, pita me kako mogu bit tako bezosječajan i ne virovat joj a njoj tribalo hrabrosti da to reće i onda ja postavin pitanje "kad san ja tebi čestita rođendan" jer san siguran da to niko ne zna (kad san doša u školu susreli smo se isprid Wc-a i tamo san joj čestita, nije bilo nikog drugog) a ona odgovori "dan prije rođendana" (šta je također istina) i sad ja još nisan virova pa pitan koji joj je blog na blogeru (jer je to rekla samo meni, niko nije zna nego ja tako mi je rekla) i onda san počea virovat. Iako nisan moga virovat virova san... i sad ona meni tu izjavljivala da me voli a ja šokiran neznan šta da rečen još znan da je 3-4 dana prije neki odjeba na najgluplji način, a i na početku godine ona mi je bila simpatična i nekako šta ja znan.... (to mene prođe, bolje da ne nabrajan ko je sve tu bija). I sad ja tamo se izvlačin, neznan šta da rečen jer mi je užasno glupo kad ono uleti mi moja Varnica da "al me više neš zvat moja Varnica nego će sad bit moja Deli". Ja osta ono... OVO JE 100% ZAJEBANCIJA, ono 100% i ja pitan "Deli" kako ona to zna a ona napiše da je bila tu na ICQ i da je morala nekom reć, da se već zanima za mene od 10. miseca i pitaj boga šta već..... Tako san reka da će mo se vidit u ponediljak i da će mo onda razjasnit situaciju i onda su prestale dolazit poruke... Kad nakon nekog vrimena evo ti opet pita ona mene opet neke gluposti u stilu dali mi je itimalo simpatična itd... ja pokušavan nekako izbjegavat odgovore i onda ona reće da zaboravin ovo, da san joj moga i prije reć da mi se ne sviđa te me opet pita jel ima nade... MA UBIT ĆU VAS ŠTA STE MI NAPRAVILI!!! I tad se pojave poruke da to nije bila Deli nego neko drugi i tako ja pokuša doznat ko je sve bija tamo ali onda mi se Carnet sam diskonektira i na tome je ostalo!

Postove o tulumu imate i na:
ovde i ovde.

I sad vidite šta ste napravili... ??? Baš me zanima vaša reakcija u ovoj situaciji... P.S. Situacija nije bila ovako jednostavna kao šta to piše... VIRUJTE MI!

ZAHTJEVAN KOMENTARE.... i nadan se da će danas ovaj blog radit a ne ka jučer......


Post je objavljen 12.06.2006. u 10:20 sati.