Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Killing me slowly and painfully!

Image Hosted by ImageShack.us

U redu, u redu, nema problema, naravno, pa zašto ne? Mislim, zašto bi se neka tamo matura ili OBRANA maturalnog rada za dva dana uopće mogla mjerit sa kozmičkom silom koja zahtijeva nove i nove postove??? Evo, nema problema, ostavljam se učenja maturalnog i počinjem s postom. A kad ne budem imo POJMA što koja jebena biljka liječi, poslat ću vas kod Lukende pa joj vi objasnite. Još je žena fino rekla da nas neće pilat, samo da NAUČIMO sve i to je to. E pa, samo glagol učiti podrazumijeva i nekakav angažman s moje strane! Prema tome, ovo je zadnji post u slijedeća DVA tjedna i ne želim čut nikakva tužakanja i podjebavanja jer će neko ostat bez GLAVE! BTW, trenutno sam na Praxitenima (bliski rođaci Xanaxa) ali ima bit da na mene ne djeluju jer mi se lupa nečijom glavom o nečiju drugu glavu! Zato oprostite na možebitnim odjebavanjima...

Budući da mi je logistika zakazala i da sam izgubio pojam o vremenu, otkrio sam da je ostalo još jako malo vremena do usmenih ispita a da ja nisam, takoreći, ni stanicom maknuo da nešto i naučim. ALI!! ALI, vadio sam bilješke (sort of...) i s ponosom mogu reći da sam svršio s bilješkama iz biologije te djelomično iz latinskog. No, neobično veliki zec leži u grmu s glagoljaškim natpisom a te mračne strane se još nisam ni dotako...

Shodno tome, ratni plan za slijedeća dva tjedna izgleda otprilike nekako ovako:

12.6. je obrana maturalnog a taj totalno nevažan hepning će se dogoditi u 9 sati i 20 minuta.

Nakon što se dobro iživciram tu, sutradan, 13.6. se događa POŽAR a ne Žer..... Razlog: zaaćnica iz hrvatskog. Sreća moja pa se za to ne treba posebno pripremat ali svejedno me boli kosa od nerviranja. Samo se nadam, usrdno, da me neće strefit neka fix tema jer ću popizdit! Ako bude nešto tipa "Konj za peglanje odražava svu čistoću moje izgužvane duše", ubost ću Ljubljanu u oko! I nakon što mi dobro izbroje koliko sam puta izašo na zahod, koje mi je boje urin te koliko slobodnih radikala luta mojim tijelom, dolazi par dana odmora.

A onda, 16.6. na red dolazi zadaćnica iz latinskog! Ajde, ništa strašno, jebe mi se za to, zadaćnica ko i svaka druga, imam rječnik (jel da? IMAM LI RJEČNIK??????????) i ništa me ne može spriječiti da dobijem 5!

Ali nakon svega ovog, 19.6. je dan kada će moja predivna glava upasti u krvavi koš nakon što se Ljubljanina oštrica spusti nad moj vratić. Naravno, usmeni iz hrvatskog! Nadam se SAMO da ću izvuć nekog pisca a ne pjesnika jer aspolutno ne znam niti jednu analizu pjesme! Jebemu, ne znam ni koje smo pjesme radili! Kako da se sjećam kojeg smo poremećenog luđaka analizirali u drugom razredu??? Pa što ona misli da sam jebeni hard disk? E pa ovaj je FORMATIRAN, ljubljena moja Ljubljana, suuuuuunce moje, pa ti zovi Gatesa da ti ga popravi!!! Jebiga, samo da to prođe!

Sutradan tj. 20.6. je usmeni iz latinskog i biologije i to me ne tangira ni malo, nakon hrvatskog to će biti kao da bereš gljive nakon što si upravo ubio himeru na šumskoj stazi! i tada, jedva čekam SEKUNDU nakon što mi Lukenda kaže da mogu ić jer će to značiti da je SVEMU DOŠAO POTPUNI, APSOLUTNI, TOTALNI, NEPOVRATNI KRAJ!!!!!!!!!!!!!! Ostatak uskličnika ostavljam za taj trenutak... Bit će to veoma jedinstven post, vidjet ćete.

A SAD ME PUSTITE DA RADIM JEBEMU!!!!!

Post je objavljen 10.06.2006. u 16:17 sati.