[dnevniQ]
Pregled vijesti za 10.6.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[dnevniQ]
Pregled vijesti za 10.6.

» Još jedan izvrstan intervju s onog švedskog (?) sajta kojeg smo nedavno spominjali - ovaj put s MAD-legendom Alom Jaffeom, koji ima osam i pol banki, ali pero koje drhti psihološki smiruje kažiprstom druge ruke. Inače, google pretraga ga grozno slabo izbacuje - sram te bilo, gugle!

» Rođendani su jedna stvar koja me iritira u načelu. Okej se hraniti, ali svake godine čestitati u krug istim ljudima ... a čak ne znam ni lijepo primati poklone. S nekih sam mailing lista otpao jer bi se, kad bi broj članova dosegao recimo osamdeset, uvijek našao neki pedant koji bi podsjećao na svačiji rođendan i onda bi po dva-tri dana pola poruka bile besmislene čestitke. Jebo to ... E, sad, ako mislite da je ovo bio uvod u izjavu da mi je danas rođendan - nije! Samo gledam neke sajtove koji su isto uveli tu praksu podjsećanja pa zbrajam i kažem: jebote, Wendy Pini već pedesetpet? Scott Adams tek četrdesetdevet, momče mlado? A George Perez nije više od 52? I tako, u sklopu s prethodnom viješću, ako vam je dvadeset sad se vjerojatno više nećete vraćati na ovaj senilni sajt...:)

» Možda jest bez veze rasplakati se zbog stripa u teretani, ali ajde, barem je riječ o jednom od boljih Morrisonovih stripova. A članak nije uopće glup, što se zna dogoditi s tekstovima o stripu u magazinima za široku publiku (jeste li, ubr, pogledali moj intervju s Hermannom u novom Playboyu? Kontam, ako svi posjetitelji bloga ovoga kupe Playboy, naklada će im skočiti u, ovaj, zanemarivom postotku.)

» S obzirom da ne znam ama baš skoro pa ništa o njemačkim stripovima, ovo uopće nije loše sajt. Hajde da zapamtim: Reinhard Kleist, Reinhard Kleist, Reinhard Kleist ...

(mcn)


Post je objavljen 10.06.2006. u 03:55 sati.