Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlatnadjevojka

Marketing

Novi post...

Evo me natrag, ma, nisam ni otišla. Jučer sam bila nešto tužna kada sam pisala post pa...ne zamjerite...

Čudan P.S.:
Samo da na početku kažem, danas sam trebala ići na nagradni izlet(3. MJESTO NA DRŽAVNOM NATJECANJU OSNOVNOŠKOLSKIH ZBOROVA) u N. Vinodol, ali zbog ispita u glazbenoj nisam, pa mi je dan izgledao onako kako sam navela ispod...

Da, ovih dana je bila frka u školi. Stvarno me živcira zaključivanje ocjena, ali, onak stvarno. Ja da sam učiteljica, ja bih na one tužne poglede samo dijelila ocjene,ali zato ja to nikada neću bit i problem riješen.
A osim osnovne škole, tu je i glazbena u kojoj sam imala 5 ispita...još mi je ostao jedan i to iz klavira. Taj ispit je u utorak, najvjerovatnije u 16h pa držite palčeve.
Danas mi je bio i zadnji sat solfeggia. Profi smo kupili prekrasnu srebrnu narukvicu, baš joj super stoji, onda smo se naslikavali i nasnimavali i sjedili u sjenici u dvorištu glazbene s gitarom i pjevali. To društvo je stvarno posebno, a ovim putem ih sve pozdravljam, a posebno Plevnika(zna on zašto), drugi put će bit bolje...
Nakon solfeggia sam otišla biciklom do Maje i onda smo se vozile do Darija i Žaju smo sreli, pozdrav Žaja..., onda smo otišli do parka i sreli puuuuno poznatih ljudi i tak!
Nema zapravo ništa novo kod mene,užasno sam jedino umorna, ali idem oprat kosu i tak to i onda napokon u krevet i onada vikend(nedjelja-toplice...).
Pozdrav cijeloj glazbenoj školi Vatroslava Lisinskog u Bjelovaru!
Pozzz svima vama...
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
hm..,pa,sad...znate već...pussssa.

Post je objavljen 09.06.2006. u 22:08 sati.