Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmladostkastela

Marketing

DESETINE NAPOKON U VARAŽDINU!!!

Danas oko 11 sati, jedan dio pripadnika tri ekipe koje će nastupiti u Varaždinu, otputovao je društvenim autobusom. Drugi dio ekipe trebao je ići poslije podne kombijem. Ovakvi različiti polasci uvjetovani su obvezama na ispitima kod mlađih i profesionalnim kod starijih. Kako smo i prije još napominjali ženska «B» ekipa za sada neće nastupati.
Na izlaznoj rampi Autoputa u Prgometu pokvario se naš autobus, pa je nastala prava panika, jer je opće poznato pravilo da u ovo vrijeme u Splitu nema slobodnih autobusa, a pogotovo što slijedi subota i na splitski aerodrom slijeće oko 100 aviona. Treba to sve razvesti po srednjodalmatinskim hotelima…
Živa muka...
No, da ne dužimo, ipak se pronašlo rješenje i uz pomoć minibusa Crvenog križa grada Kaštela, kao i našeg kombija , pa zapovjednog Pasata i na kraju Perinog Gofa oko 19 sati ekipe su pristigle u Varaždin, te nakon večere (imamo dojavu) skoro i zaboravili današnje putešestvije.
Želimo im laku i ugodnu noć…
Koliko smo tek muke i truda uložili da skrpamo ekipe za ovaj nastup u II kolu za KUP HVZ-a, te vrlo dobro znamo i kako je drugim ekipama, mada naše najviše vremena provode na putovanju. Žao nam je što «Malene čičanke» ne putuju.
Svejedno, svim ekipama želimo sretan put, ugodan boravak u Varaždinu, lijepo vrijeme kod nastupa i punu sreću prilikom izvođenja vježbi!!!
Neka pobjedi najsretniji i najspretniji!!!


Post je objavljen 09.06.2006. u 21:41 sati.