Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Dosta!

Iako sam već više puta kritizirao to što mi neki beznačajni post stave na naslovnicu, praksa se ponavlja.

Dame i gospodo, nisu svi isti.
I ne važi za sve isti šablon.


Od svega što sam ikad napisao bilo je svega dva-tri posta koja bi možda kvalitetom zaslužila naslovnicu.

Jedan od njih je završio u desnom stupcu ("flash vijesti"). Hvala na tome.

Bilo ih je još nekoliko na samoj naslovnici. Moje osobne tlapnje koje dijelim s ljudima ovdje, računajući time samo na one koji me možda vole pročitati.

Danas sam malo odreagirao na to. Pa mi rekoše da sam "nervozan". Ne, nisam nervozan. Ali ne spadam u one koji se vole trpati gdje god stignu. Jer mi je to ljigavo.

Zašto nitko nije stavio na naslovnicu bloga vijest da su ljudi popizdili zbog nedostupnosti servera? Dali ste mi igračku koju volim, sad mi ograničavate igranje. Trebam li vam zato lizat guzicu?

Skinuh se s liste. Nadam se da to stupa na snagu odmah.

Uvijek ima dovoljno trparoša koji bi rado tamo završili. A ja ću blogat u miru (ako mi server dopusti), tko me treba naći će me, a tko ne... Ima gdje dalje, blogova ima mali milijun.


Update: Istog časa sam skinut, čim sam kliknuo. Divno. Ovo vrijeme "cool-liste" nije donijelo puno dobrog, najviše ovakvih "osmijeha" iz komentara donjeg posta, koji čitaju a ne znaju što čitaju.
Najavljena glazbena alternativa SP-u u nogometu kreće iza ponoći. Da ju ne omalovažim jer sam to radio s guštom.

Žao mi je što alternativna naslovnica umire. A umire jer ju također pišu obični ljudi, volonteri-blogeri koji imaju i svoje blogove i polako ostaju bez volje. Nadam se da će se situacija popraviti.

Update 2: Ne, nisam odreagirao na službeni mail. Nije mi sa službenog maila bloga stigla tvrdnja o nervozi.

Odreagirao sam na icq i ta tvrdnja je privatnog karaktera. To jest, poluprivatnog. Jer privatnim ne smatram dopisivanje s nekim s kim nisam imao "privatne" tj. intimnije teme niti je razgovor o kvaliteti bloga (ili blogova, uključujući tu i ovaj moj) i naslovnice nešto privatno ni intimno.

Post je objavljen 09.06.2006. u 15:00 sati.