Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/femfem

Marketing

Usne od meda

Ok, postoji kurac i njegove zamjene, postoje prsti, postoji još svašta nešto po sex shopovima. Zasto onda usta? Zato jer žene to najviše vole? Zato jer to znači da si dobar i nježan ljubavnik/ljubavnica?

Jedan od mitova: žene tako najlakše svrše. Da, ali zato jer su jezik i usne relativno mekani i podatni, teško je zbrljati baš do kraja. Prstima se može isto tako uspješno zadovoljiti ženu, uz malo vježbe i puno uspješnije od nasumičnog lizakanja. Ima orgazama i orgazama.

Drugi jednostavno odvratan mit: žene su bljakave i sluzave i zapravo je usluga to malo liznuti. Žene su prekrasne, mekane, tople, podatne, nježno baršunaste i mirišljave. A to se najbolje može vidjeti s glavom sasvim sasvim blizu. Svaka ima svoj miris, prepun mirisnih poticaja. Ne volim biti isključiva, ali ako nekog žena seksualno privlači, a još uvijek vjeruje u mit, to je osoba vrlo sjebanog seksualnog indentiteta, s očitim ugrađenim kompeksima. I po mome uopće ne zasljužuje biti u krevetu s curom dok te svoje probleme ne riješi.

Treći mit: oralno zadovoljiti ženu znači jezikom palacati po njezinom klitorisu. Da, tako će žene eventualno svršiti ako je prije toga na druge načine dodatno uzbuđena, pa to, recimo, može biti način da ona svrši nakon penetracije. Ali ako želite probati pravu stvar, onda je to malo drugačije.

Četvrti mit: ukoči se jezik i zaboli vilica. Čitaj nastavak i razotkrij svoje zablude.

Osim klitorisa, koji je ekstra osjetljiv, postoje i drugi ženski intimni dijelovi koji su izrazito osjetljivi ako ih se stimulira na pravi način. Naravno, opet, svaka je žena različita i tako dalje, ali sklopovi živaca ipak se nalaze na određenim mjestima. Izrazito su osjetljive ženske prepone, ne znam koja bi se bunila na tople. sočne puse koje otprilike prate rub gaćica. Osjetljivost je tu nekad tolika da je područje škakljivo. Ne odustajete, kad –tad ćete pogoditi ispravnu jačinu, a i ona će se naviknuti na vas tamo. Izrazito su osjetljive unutrašnje strane velikih stidnih usana, ako tamo prođete jezikom, istovremeno ćete i bočno stimulirati klitoris. Zapravo, nema baš mjesta za promašaj, sve možete polako liznuti, poljubiti, uzeti u usta (na primjer, cijelu veliku usnu) i pratiti šta najbolje paše. Što duže se zadržite na toj oralnoj predigri, to će biti bolje kasnije. Nemojte ipak pretjerivati, barem ponekad probajte poluopuštenim jezikom prijeći preko klitorisa. Ako vrlo glasno uzdahne i povuče vam glavu, to znači da je vrijeme za konkretnije stvari.

Ako ste poslušali savjet o lizanju unutarnje strane usana, vjerojatno ste i samo otkrili da joj paše kad jezikom kružite oko cijelog područja malih usana (one kriju klitoris, dakle, to je neizravna stimulacija), a ako možete dosegnuti, možete jezikom ući bar malo u vaginu. Iz tog je pokreta lako prijeći na sam klitoris. Pokušajte prijeći jezikom cijelom dužinom spolnog organa, i malo se zaustaviti na klitorisu. Pod time mislim malo ići po njemu gore-dolje jezikom. Pa opet malo okolo… Pa opet malo cijelom dužinom… Raznovrsnost je majka dobrog seksa. Također je i majka neukočene vilice. Ako vas ipak zaboli, okrenite glavu ukoso i uhvatite cijele usmine ustima. Ili ih malo razmaknite rukama i lagano uvucite među usne sam vrh klitorisa.

U najgorem slučaju, mazite ju malo prstima. Ako vas pita je li to zato jer ju boli, recite da ne, nego zato jer ju samo želite malo gledati. Pa kad ste već tu, pogledajte. Pogledajte kako je promijenila boju (navala krvi), kako je sve naraslo i samo čeka. U tom stanju, potrebna je izravna stimulacija klitorisa, i to u određenom ritmu. Evo tri prijedloga, uz malo mašte i isprobavanja možete ih pronaći bar nekoliko koje curi pašu. A uz malo vježbe moći ćete kontrolirati vrijeme orgazma, čak i jačinu. Prijedlozi:

- sjećate se onog palucanja iz pornića? samo malo s više površine jezika ili neka vam je vrh jezika tvrd – ako hoćete, neka vam cura da neki znak šta joj više paše

- sporiji način, izvediv ako je cura tako uzbuđena da joj je klitoris dovoljno velik: razmaknite prstima male usmine i uvucite klitoris između usana, skroz u usta i tako ga uvlačite, izvlačite i cuclajte – izrazito ugodan osjećaj, iako će joj se možda čak činiti da tako ne može svršiti, pokušajte još malo

- sa što više površine jezika, a da je opet malo tvrd, i to tako da prijeđete jezikom prijeko i u povratku prijeđete stražnjom stranom jezika

Naravno, ovo je tek početak. Postoji još mnoštvo načina kako oralno zadovoljiti ženu. Mogu se istovremeno koristiti prsti, igračke, mijenjati poze… Međutim, recimo da je to otprilike kao, recimo, programiranje. Prvo moraš uspješno naučiti osnove da bi se moglo dalje. Kad naučite kako žensko tijelo reagira, u kojem je trenutku što prikladno, lakše je dalje eksperimentirati.

Naravno, uvijek možete navrati ovamo. Osnove smo savladali, polako dolazi vrijeme za kompleksnije trikove. Ali ipak: u sljedećem postu o tome kako curu nagovoriti na nove stvari. Osim ako biste radije neki trik. Izjasnite se wink


Post je objavljen 09.06.2006. u 14:24 sati.