Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Evo go-problema!!!

Već ste valda i zaboravili na go-probleme. Me ni bilo tu, a tam gde sam bil nis mogel probleme metati na blog. Tak ste se morali strpeti. Veliju: 'Strplen, spašen.' Pa, da.
Je na red došel jubilarac. Stoti!!!
Ste već primetili slikicu. Ha, kaj je spetlano. Se tu nezna ko koga .... lovi. Je prvo puitanje ko bu koga zrušil i kak? Na to je kakti rešenje tu, al si ipak poglečte vu tom svetlu poziciju na slikici. No, dobro, crni bu beloga na kraju celoga poklopal il onak stručno 'crni iga i bijeli pada'. Se dobro zasglečte vu poziciju. Iz prva najte niš metati, nek samo gledajte, a misli buju same došle. Se nemre baš tak lako buljiti vu nekaj i bit kaj gliva. Se vu glavi počne nekaj menjati. Kaj da se spremenjavaju slikice. A sad se setite pravila da svaki samo jemput dene i tak sve dok nekaj ne izijde. Nekaj vam bu valda interesantno zgledalo. Sad morete na ploču deti i slagati. Bute vidli kak je to interesantno. U ponedelak bu rešenje tu.
Kaj se tiče igranja prek vikenda ide se dalje s velikogoričkim turnirima. Ovde na blogu bi trebal staviti i izvješća s dva poslednja kak zaostatke. Nisam siguran da bum to danas stigel, al kak stvari stojiju bu v ponedeljek. Sutrašnji turnir počne nekaj posle 10 vur ujutro. Subota, se razme. Igra se 30 minut po igraču i byoyomi od 15 sekund za potez. Oni kaj igraju kužiju kaj je to. Oni, pak, kaj ne igraju buju skužili kad počneju.
Lepi pozdrav i nice weekend bl. Muradenu wave

Post je objavljen 09.06.2006. u 15:15 sati.