Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/film

Marketing

MOTOVUN NA BIS !

... nije dugo prošlo bez vijesti iz MFF tabora. Ovaj put je iz direkcije festivala stigla inicijativa u vidu interakcije fesitvalske i on-line publike glede zajedničkog kreiranja jednog dijela programa. To se može učiniti kroz jednostavan formular na službenim stranicama i izabrati svojih 5 najdražih filmova koje bi htjeli odgledati u retrospektivi festivala. Zato svi nesuđeni selektori filmskog programa navalite na službene stranice festivala! smokin

... vijest glasi:

Motovun Film Festival poziva sve zainteresirane da svojim glasovima sudjeluju u kreiranju retrospektive filmova prikazatnih u festivalskim programima proteklih godina. Glasati možete na stranici www.motovunfilmfestival.com, u rubrici MOTOVUN NA BIS.

Umjesto uobičajnih retrospektiva nacionalnih kinematografija, MFF 2006 donosi - autoretrospektivu. Bit će to odabir filmova koje niste mogli vidjeti u kinima ili pronaći u videotekama. Ideja se rodila kad smo shvatili da je razmjerno veliki broj filmova koji su ostavili zamjetan trag u povijesti našeg festivala, a da nisu ušli ni u kakav oblik distribucije. Kako je Motovun Film Festival nastao s idejom da podrži filmove nastale u malim kinematografijama i nezavisnim produkcijama, ovim programom želimo još jednom upozoriti da nas vrijedni i važni filmovi i dalje nerijetko zaobilaze. I naravno: omogućiti motovunskoj publici još jednu priliku da ih pogleda.

Presudnu riječ u formiranju programa imat će posjetitelji naše web-stranice. Priključite se anketi!




Post je objavljen 09.06.2006. u 12:37 sati.