Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poisonce

Marketing

To cam ja :)

     Pitate se vi što sam ja radila mjesec dana.. E pa svašta nešta.. :)

- Bila sam u Trsatu na nekim radionicama, bilo nas je na stotine, pa smo izvlačili papiriće kojima ćemo se podijelit u grupe. Ja izvukla LAĐA. I tak sve skupine sjede u krugu duž nekog ogromnog hodnika, nitko se ne pozna unutar skupine. Baš je bilo dobro, upoznali se, napisali neku pjesmu, osmislili predstavu, kasnije svi pred svima izlagali..
Spržila sam jezik jer je grah bio vruć.. Svi smo bili u kabanicama jer je padala kiša, a slaaatki smo bili, hehe.

- Arena, Pula, Susret mladih 2006. Fenomenalan osjećaj je pjevati s 15 tisuća mladih!! Taaako zvuči! Svi smo imali bijele svilene šalove. Dok smo čekali bus vikali smo prolaznicima reperski MIR I DOBRO i umirali od smjeha. To vam ja sad ne mogu objasnit, taj osjećaj ispunjenosti, sreće, ono kad znaš da ćeš taj trenutak pamtit do smrti jer je jedan od boljih u životu. Prvi put sam spavala u nepoznatoj obitelji, a fora je to. Pašta. Kolači.More. Gitare. Ćevapčići i vino. Bus. Mir i dobro.

- Išla sam u Zagreb gledati predstavu „Moj brat magarac“ (gl.uloga Krešimir Mikić) s punim busom omladine, taako mi je legla. A pored mene sjedio jedan fratar koji se jako glasno smije, kad odjednom tišina..on zaspao. Svi, al svi su to skužili i okretali se i smijali i hrkali, al ništa on. Kad se pred kraj probudio nastavio se glasno smijati.

- Požega, Zatvor Orljava. Posjet s fucksom (nazovimo to terenska nastava).
U ženskoj kaznionici sam bila 5min u samici!! Kako kuul! Mislim, Kata Strofa za njih: samo 4 visoka betonska zida i maaali mali prozorčić visoko da ništa ne vidiš, a ima i onih luxuznijih u kojima imaš i čučavac i madrac. Tamo smiju ostat najviše 21 dan. Popričali smo s ratnom zločinkom Zoricom (sad štrika). U muškoj kaznionici sam se na par minuta zagubila u hodniku gdje su im spavaonice.. Kaxam se sasrala kad je na vrata stao neki podočnjakasti istetovirani ćelavi tip, odmah sam našla svoje..(Nisu u prugama nego u jeansu!) A u maloljetničkom pritvoru (koji izgleda ko u filmovima: troje rešetkastih vrata prije ulaza, zidine 6m i iznad njih tri reda bodljikave žice, kamere posvuda..) ima jedan preeezgodan ubojica! Ili silovatelj. Nisam sigurna, a nismo smjeli o tome ispitivati jer je svaki zločin tajna.

- Upoznala sam toliko puuno ljudi da ne znam jel bi ih mogla nabrojati sve sad.. Već su me počeli sprdat: „Ivana, pa jel postoji uopće još netko od mladih a da ga ti ne poznaš?! Nisam još upoznao osobu koja više zna, svaka čast..“ A stvarno sam ovih dana nadmašila samu sebe! To je uspjeh, kad ti se u danu javi 8 različitih ljudi.. :)

- Uvijek sam se pitala kako je rock zvijezdama kad se bace s pozornice obožavateljima na ruke koje ih onda bacaju i furaju kroz prostor.. E pa sad znam! I iznimno sam sretna što sam to iskusila! :) Naime, fascinirala sam svojim ludim ponašanjem svoje mužjačke prijatelje i oni me kao opkole i pitaju kao šta da radim u utorak.. I odjednom me podignu i pet-šest puta bace visoko u zrak!! Mislila sam da će mi srce stat.. I onda me spuste i odjure. Vraćaju se nakon par minuta i gledaju reakciju. Ja se smijem. „ Aaaa smije se, dobro je. Ti si nama super!“ I oni su meni. :)

- I još sam bila na koncertima En face, Dino Dvornik, Psihomodo Pop, Hladno pivo, i kiša je pada, al svi su skakli, i to mi je baš super bilo i toliko sam vrištala da sam tri dana imala promuklasti glas.. I kupila sam si rekvizite potrebne za navijanje..
Aaaalee-aaaleeeee

- Položila 6 ispita!! Još osam i odo ja na more.. heheheheee



    I zato što sam jako dobro raspoložena dajem vam svoje lice iz kojeg se šire pozitivne vibracije.. ;)






Post je objavljen 09.06.2006. u 00:43 sati.