Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/azhdaja

Marketing

John Writter

Itiga, po hrvacki juneća pisanica. Pojeo sam jednu popodne i još sam pod dojmom dok je juneća pisanica bila pod jajem. Činjenica koja bi mene, bez daljnjeg, učinila, da to tako kažem - perverznjakom teškim, jerbo stavljam u usta nesto što je neko netom bacio pod jaja. Na stranu nastranosti...

Ma-ma-odjebi-pusti me na miru... neću, glupane jadni odjebi neću i gotovo...


Ispirčavam se, morao sam otjerat jerrya springera, vidio je zadnju rečenicu i htio je mene, pisanicu i jaje pozvati u emisiju.

Ah da... da ne zaboravim, kad sam već kod danasnjih zbivanja u mom životu, moram se pohvalit, danas sam još činio zanimljivo. Podignuo sam naime razinu suživota sa docimerom joghurtom na novu razinu: naime danas sam mu dirnuo gole mošnje golom rukom. A i piškio sam mu u kosu. Sam si je kriv što ne pušta vodu kad svoju olinjalu kosu baca u školjku i nepovlaci vodu. A, dobro, vrijedi ipak pohvalit ekolosku svjest. Nadalje, da se dotaknemo i mošnji...homofobniji među vama sigurno misle kako nije bilo potrebe da ruka bude gola, ali meni je baka uvijek govorila kako u rukavicama ne možeš plasirati kvalitetan udarac u međunožje. A dobro istini za volju, mogao sam posegnuti za kakvim pomagalom, ali dok ja pronađem francuski ključ ili bregasto vratilo, ko živ ko murat. A ovako je vuk cio koza sita: ja sam ga opizdia šakom u jaja, a on je sretan što sam mu dotaknuo jaja.

Toliko od mene, ne smijem se preforsirat, boli me glava kad puno mislim. Pozdrav svima, uz napomenu da ni danas nisam vratio oruzje u MUP. Nisam ga vratio, nisam glup.

kara-StaviDosaduUPosudu-iz bunara

P.S. Pozdrav repki!!

Post je objavljen 08.06.2006. u 23:04 sati.