Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/macan5

Marketing

Do you

want to hear a sad story?

O dječaku, kojeg dobro poznajem, mogao je proći sa 5.0 u najtežoj školi u Hrvatskoj, osvojiti zlato na državnom u četvercu i mogao je ostati pola ljeta raditi, zaraditi novce i provoditi se sa svojom curom?
A ništa od toga vjerojatno neće.


Sada sjedim za kompjutorom iako ne bi smio, ali svega mi je pun kurac, sa oproštenjem za rječnik. Već sam 2 i po tjedna bolestan doma i kao što stvari stoje, uz mnogo zavaravanja, neću vjerojatno u školu uopće više ovaj treći razred, jer kašljem ko konj. Ludim doma, ne mogu ovo izdržati, ništa ne raditi, biti bolestan cijelo vrijeme, ne mogu, jednostavno NE MOGU.

Još sam se k tome posvađao sa starom pa više ne smijem gledati TV, ne smijem se služiti telefonom, ništa. A moja stara navija da ja ne idem u školu, jer moram ozdraviti. Misli da mi je to važno jer ako prođem sa 5.0 dobivam besplatno digitalac. MA JEBE SE MENI ZA DIGITALAC, rekao sam si prošle godine, ma još u prvom razredu, da ću 3. i 4. razred proći sa 5.0, ne bi podnio da se još jednom razočaram. No možda je sve to viši plan, karma, preostaje mi jedino u to vjerovati, jer polako se gubim, osjećam to. Ovo nije lagano, nimalo, rađe bi bio u samom paklu zdrav, nego bolestan. Čovjek zapravo ne shvati koliko je nešto neprocijenjivo i nezamijenjivo dok to ne izgubi. I zapitaš se jednom, mi svi cendramo oko ocjena(gore navedeno), radi problema, roditelja koji nas ne tretiraju kako trebaju, zbog cura/dečkiju koji nam ne ispunjavaju očekivanja, radi svih tih GLUPOSTI! Da sam ja u Africi bio bi mrtav, jer ne bi bilo lijeka za upalu pluća i sada ne bi ovdje pisao kako mi je loše, već bi me rastrgao gladan lav, osim ako me ne bi pokopali, to bi bila lijepša varijanta.

Zato moj savjet svima, nemojte govoriti kako je kraj svijeta jer nećete proći s 5, jer imate 1 iz nečega, jer vam cura ne uzvraća osjećaje i tko zna zašto više. Budite sretni što ste još uvijek živi i što imate taj dar na raspolaganju da učinite sa njime što god želite, a to je nešto što vam nitko ne može oduzeti i zato se nasmiješite i krenite u novi dan.

Post je objavljen 08.06.2006. u 17:11 sati.