Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4lostsouls

Marketing

Jeste napadni....

Prije, kad sam svaki dan pisao post, onda bi mi govorili: "Kako ti se da svaki dan pisat?" ili "Pa nemoj tako, ne stignem ti dat komentar na svakom postu". A sada, kad sam prekjučer napisao zadnji post imam komentare tipa: "Pa kad če već jednom taj post?", "Oće taj post već jednom?" i tako. Stvarno vas ne razumijem!!

E, škola. Ta ljepa ustanova koja mi je tako puno vremena uzela, tako me puno puta iživcirala i digla mi živce. Danas je bilo čak dobro. Nisam došao na prvi sat (povijest) nego sam bio u školi i čeka drugi sat (sorry mama) jer me trebala pitat i pregledat rednu (koja je trebala bit puna, nema ni trećinu riješenog) da mi da tri. A ja pojma nisam imao. Tako da smo nas troje (Robi, Toni i ja) išli na razgovor kod učiteljice iz povijesti za vrijeme velikog odmora. Prije tog razgovora sam se skoncetrirao da nebi puknuo od smijeha kao i obično, jer kad se ona počne derat..... to nitko ne izdrži! Ali se uopšte nije derala nego nam je rekla da u ponedjeljak moramo donijet radnu, što znači da moram u tri dana prepisat 50 (!!!) stranica. Hih.....

Onda hrvatski..... E, tu je bilo smijeha!! Trebali smo iz udžbenika prepisat u bilježnicu neke pojmove (pr. što je arheizam, vulgarizam, profesionalizam i još dosta tih sa -izam) ali nitko, naravno, nije. Ja sam riješavao križaljku iz Metroa, Tepić je oponašao Teo koja se smijala sto na sat dok je ko fol nešto pisala u bilježnicu i istovremeno prišala sa Sandijem i Kati(j)om, Tina je pucala od smijeha na svaku moju izgovorenu riječ, sam bog zna zašto, valjda je konzumirala nešto (protuzakonito), onda..... Danilo je.... ne znam šta je radio, nisam se obazirao na njega. A učiteljica nas je pokušavala (naglašavam "pokušavala") smirit. I nije joj baš išlo. Pa zato moramo sutra donjet radnu.... I cijeli je sat riješavat. Ma paran da će stanje bit ko i danas.

Onda me pitao fiziku. To sam čak znao. Imao čistu trojku u imeniku, a on mi poklonio 4-5 četvorki, jer sam mu obećao da ću u tehničkoj (predavat če m neki njegov kolega, dobar prijatelj... zanima me na koji način...) bit poslušan i pokazivat svo svoje znanje. lud Ma je on puko?

Danas su me tako ijeli komarci!!! Mrzim ih!! Mrzim, mrzim, mrzim, mrzim!!! Na ljevoj šaci imam pet uboda, na desnoj tri, dva na leđima, jedan na desnoj nozi, dva na desnoj... Ubiše me!!!

E, da. Poruka Lei (Crazy Girl): Nemožeš mi napisat komentar sat vremena prije načelništva da dođem, jer će ipak bit, nego mi pošaljš SMS!! Ne idem ti ja svakih pola sata na blog! I, je bio opet KZP ili su se pomirili? Ili nisu ni došli? (Lea bu shvatila šta je pisac time htio reći)

Jučer sam gledao "Vatreni dečki" ko i obično, i moram reć da je serija pre jebeno dobra!!! Svakom srijedom u 22:00, ko nije vidio neka pogleda, jer je pre, pre, pre dobra serija! Najjače mi je bilo kad je neki lik dobio psa i nije ga imao kome dat (mrzio je tog psa) pa mu je dao ime "Šupak"! Ma zamisli....

Zamisli, danas je neka riba (nije baš riba) u mom razredu došla u a.d.i.d.a.s.-kama sa 4 crte. (???). Pa to je uvreda za a.d.i.d.a.s!!! (za one koji ne znaju zašto pišem sa točkama: A-all, D-day, I-I, D-dream, A-about, S-sex. Znači: a.d.i.d.a.s. = All day I dream about sex. Pesma od Korna)

Evo, ja se raspisah, pa vi komentirajšete, a ja idem gledat TV. Adio!!!!


Evo još jedna od Ill Nina....

Peace 2 ya all!!!!

Post je objavljen 08.06.2006. u 13:55 sati.