Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kenguur

Marketing

sis(°)h(°)lic

Od malih nogu sam poznat kako veliki ljubitelj velikih sisa ili ti grudi, mada nemam nista prtotiv ni malih. Ako me pitate zasto, iskreno nemam pojma. Vjerovatno su me kao maloga odvikli bas od toga i do danas sam ostao veliki poklonik.
Zamislite sinoc oko 20:15 upalim HTV i pocinje Piramida Zeljke Ogreste. Kad se nisam obandacio do jaja. moja prva slika ONA,, Super Silva ,, kako rece pokojni Mladen Delic ,, "ljudi moji jeli to moguce" ja zino, uslinio vidi zena odnio vrag salu, nosi mezu na stol, hladno vino i ode pravo na tusiranje ko da sam ja nesta reko ;) E da, da se vratim na Super Silvu . Ono ja u svom mladom zivotu nisam vidio, jebes Pamelu Anderson i sve pamelice ova mi je bas nekako po mjeri bila. Simpa curica ko da mi ju je Dr. Asim Kurjak osobno prepiso. Evo i danas se nemogu skoncentrirati na chat samo o njoj mislim , kopam nos i po netu trazim njene slike ali sve su velike pa neznam kako da ju stavim u novcanik.
Moram biti iskren i priznati da sam u sat i pol koliko je trajala emisija, dobio prosirenje vene u donjem extremitetu i zato razmisljam da tuzim HTV, a za odstetu cu traziti jednu noc sa Super Silvom ( ako mi zena dozvoli ).
Molio bi Silvu ili barem slicnu da mi se javi na mail pa da razmotrimo probleme nastale glede toga i da se izjadam o mojoj prosirenoj veni :)

U mojim mislima od sinoc ne postoji vise ni brazil ni Da Silva nego samo super silva !! zujorolleyessmokin










Post je objavljen 08.06.2006. u 12:53 sati.