Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/irida

Marketing

ČETVRTAK: TUMAČENJE SNOVA

08.06.2006.

7. DIJAGNOSTIČKI SNOVI



Dijagnostički snovi, su obično poruka i upozorenje samom sanjaču, eventualno njegovom terapeutu, ako je uključen u kakvu terapiju. Snovi služe za uspostavljanje ravnoteže i na psihološkom i na fiziološkom planu, pa kroz simbole sna možemo dobiti i neku dijagnostičku poruku.

Roj buba,
kukaca isl. Može naprimjer najaviti neku bakterijsku infekciju u snu. Ako se u snu nađemo u kakvoj kotlovnici u kojoj su cjevovodi, to se lako može odnositi na naš probavni sustav. Ako sanjamo instalacije, splet žica može imati veze s našim krvotokom. Ugriz neke životinje u snu može i najaviti neki akutni proces na tom dijelu tijela gdje se pojavio. Ako je u vašem snu nestalo struje, a svi osigurači su ispravni, ili je vaš lijepi, novi sat prestao kucati bit će najbolje da bez odgađanja posjetite svog liječnika.

Odjeća u snovima je multiznačana (ovisi o tome da li je nova, stara, čista, prljava, poderana, zakrpana, koja mjesta su poderana-zakrpana ili čista-prljava, a i boje te odjeće su važne) može simbolički imati i dijagnostičke konotacije. Ako vaša košulja ili majica u snu ima neobičnu, mrlju, zakrpu ili rupu na mjestu 3 čakre bit će najbolje da obavite ultrazvuk abdomena.

Biljke; su skoro uvjek vezane za emocije i naše unutrašnje duševne drame i događaje. Cvijeće simbolizira naša raspoloženja i duševna stanja. Drvo je simbol osobnog rasta i razvoja. Vrt je mjesto rasta i napretka. Voće se može odnositi na zdravlje.Ponekad i biljke u snovima mogu biti dijagnostički putokaz. Ako sanjate naramak digitalisa, sa predimenzioniranim cvjetovima bit će najbolje da posjetite kardiologa.

Krajolici, tlo, minerali (pejzaži, panorame) u snovima su pozornica naše osobne drame i važni su svi elementi sna za tumačenje. Često odražavaju zdravlje i probleme s njim povezane. Šuma je simbol nesvjesnog i nagonskog.

Prirodne pojave;(poplave, potres, oluja) simboliziraju dublje potrese u nama i preplavljenost emocijama, ali mogu najaviti i prave psihičke krize, jer vatra i plamen su simboli psihičke energije.Ako učestalo sanjamo takve stvari bilo bi korisno potražiti savjet psihijatra.




Dragi svi!

U subotu 10.06-2006.g. održavam tečaj iz RADIESTEZIJE od 10-14h, svi dobiju skriptu i diplomu...cijena; 400, 00 kn, pošaljite ovaj e-mail prijateljima i poznatima koje bi to moglo zanimati. Hvala!
Srdačno vas pozdravljam!
Irida

Informacije i predbilježbe:

Tel. 01/3635-153

Mob.091/7947-904



Post je objavljen 07.06.2006. u 23:43 sati.