Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lovemetal4ever

Marketing

MOJ ''MALI'' PROBLEMČIĆ

Image Hosted by ImageShack.us Ne mogu virovat! Jednostavno ne mogi virovat!
Prvi put u životu san uzela knjigu iz VJERONAUKA u ruke (nakon šta san se na nastavnicu izderala kad me pitala iden li na misu, pitala san je je li ikad ćula da ateisti idu u crkvu...).
Želin imat šta bolji uspjeh na kraju osmog razreda pa da bi si to omogućila tila san ispravit dvojku iz vjeronauka-ŽELIN da mi to bude 5!!! Danas me nastavnica ispituje i sve san znala....sva ona sranja o Kristu i njegovom životu, o onom duhu....kako li se zove......duh sveti...........ma ima onaj neki stručni naziv.....a, da......ruah...Sve san joj to znala dok mi nije postavila neko glupo pitanje: koji je od darova duha svetoga ima onaj neki kralj Salomon? Ja normalno nisan znala i ona meni da 4, samo nek mi proba zaključit 4. Da vjeronauk imat 4, pa mogu se ubit!!!
Ali neću više o vjeronauku, to je pre glupo, nervirat se zbog glupog vjeronauka koji mi sigurno neće ništa znaćit u životu
Iman ''malih'' problema kad san nervozna, uzmen nešto oštro (najčešće žilet) i samo rižen svoju livu ruku, ne mogu se oslobodit toga, po najvećin vrućinama ja ka neki narkoman šetan u dugim rukavima...želin prestat ali u tom trenutku ne mislin na posljedice. Dok san ljuta uopće ne osijećam bol, ali onda kad se smirim onda me odjednom poćnu peć rane. Danas san se bijesna vratila iz škole, nisan uopće bila prisebna, uzela san bocu s nekim alkoholom otišla u wc (nisan pila) i prolila samo po svježim ranama. Taj lipi osječaj boli me umira. Ne znan šta da radin, di da potražin pomoć? Roditeljima ne mogu priznat ali sad priko ljeta će saznat kad-tad!!! Ne radin to smo kad san ljuta nego i kad san tužna, često volim sa krvlju pisat i šarat po dnevniku....crnjak mi je šta ovo pišen, za ovo niko nezna osin par prijateljica koje također ne znaju kako da mi pomognu! Kad mi je ova jedna rekla da bi mi bilo dobro savjetovat se sa stručnjakom ja san popizdila, a ja mislim da san imala i razlog! Pa nisan ja luda (nakon ovoga mi možda i ne virujete da nisan ali ja stvarno znan da nisan luda)! Ne da mi se više pisat moran učit (vjeronauk, hahahaha-nema šanse da ću to opet ućit=) Aj ljudi bok!!!
POZZZZZZZZZZZ.....................

P.S. odrie, sorry, I've failed you again............

Post je objavljen 07.06.2006. u 20:09 sati.