Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broduboci

Marketing

Betonizacija borova



Općeprihvaćenom akcijom Hrvatske Blesavotvorne Zajednice pod geslom „Ne volim Hrvatsku“ i motom „Manje ozona – više betona“ pridružio se i nepoznati neimar koji nije žalio ni truda ni novaca da par stotina kvadrata nekadašnje borove šume koja naravno, svi znamo - ničemu pametnom ne služi - oplemeni debelim slojem visokokvalitetnog betona i tako nekadašnju neiskorištenu površinu koja bi za kišnih dana znala biti blatnjava i puna borovih iglica privede svrsi obogaćivanja svekolike turističke ponude.



Pri toj akciji su postojeći borovi izuzetno dobro zaštićeni na taj način da oko njih nije ostalo ni milimetra nebetonizirane površine.
Na slikama je vidljiva izvrsna finalna obrada prizemnih dijelova. Kako smo saznali od zadivljenih promatrača, ovo je čini se samo prva faza kultiviranja šumskih površina jer se na prostoru hotelske plaže planira podići dvadesetak pokretnih apartmanskih kontejnera koji će biti u potpunom suglasju sa GUP-om PUP-om ŽLJUP-om i DRP-om koji istinabog lokalna samouprava još nije uspijela donijeti ali i to se očekuje najkasnije do kraja stoljeća. Budući da se ova lokacija nalazi samo nekoliko metara od mora u sklopu jednog renomiranog hotela sa tri zvjezdice , možemo biti sigurni da će gosti zaista moći uživati i
Da će nam i dalje dolaziti u još većem broju .

Concrete rules !!!





Post je objavljen 07.06.2006. u 20:12 sati.