Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanobalic4ever

Marketing

LOSERT U BARCELONI !!!

Hrvatski reprezentativni vratar Venio Losert slijedeće tri godine branit će boje Barcelone, a na to se odlučio nakon što je njegov dosadašnji klub Cangas ispao iz Asobal lige…Novi prvak španjolske Barcelona počeo je slagati «kockice» za iduću sezonu. Tako je klub napustio jedan od najboljih hrvatskih obrambenih igrača Davor Dominiković, međutim i dalje će Hrvatska imati dva svoja predstavnika u katalonskoj prijestolnici. Naime, jučer je Venio Losert potpisao trogodišnju vjernost Barceloni čime je Igor Vori ponovno dobio reprezentativnog kolegu u klubu.
29-godišnji Brođanin svakako nije mogao biti zadovoljan minulom sezonom jer momčad Cangasa bila je sve osim ozbiljnog sastava koji bi se borio za nešto više od ostanka u ligi. Na kraju nisu uspjeli, a da stvar ne bude još poraznija brinuo se Losert koji je bez ikakvih dvojbi bio najsvjetlija točka ovog sastava. Bilo je jasno kako neće ostati u klubu, iako je imao još jednu godinu ugovora pred sobom, jer njegovi apetiti su zasigurno veći od onoga što je Cangas pružao.
Tako je kao naručena stigla ponuda iz Barcelone koja se ne odbija, a najvažnija stavka u ugovoru zasigurno je bila ona vremenska jer Losert će naredne tri godine nositi dres Barcelone. Uz Loserta, prije nekoliko dana u klub je stigao i srpski reprezentativac Nenad Peruničić čime se konkurencija u sastavu dodatno povećala.
Sve to ukazuje kako katalonski klub s velikim ambicijama ulazi u narednu sezonu u kojoj im je želja vratiti staru europsku slavu. Neće im biti lako jer ono što je Ciudad Real demonstrirao ove sezone poražavajuće je za ostatak Europe.






Post je objavljen 07.06.2006. u 19:19 sati.