Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velvetgoldmine

Marketing

Stonesi...



Keith se potpuno oporavio i Stonesi su spremni ipak krenuti na europsku turneju. Počinju 11. srpnja u Milanu, datum za zagrebački koncert se još ne zna, ali nisu ga ni otkazali.
Nakon vijesti o potpunom oporavku Keitha Richardsa i o njegovom povratku na koncertnu pozornicu, Rolling Stonesi su objavili novi raspored europske turneje.
Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood i Charlie Watts europsku turneju A Bigger Bang počinju na slavnom stadionu San Siro u Milanu, i to 11. srpnja. U ljetnom dijelu turneje 2006. posjetit će 21 stadion u 11 zemalja Europe. Promotori koncerata CPI/TNA učinili su sve da zadovolje fanove iz što većeg broja država i gradova.
Zagrebački koncert je, uz one koji su se trebali održati u Barceloni, Madridu, Bruxellesu, Göteborgu, Petrogradu, Brnu, Varšavi, Ateni i Frankfurtu, zasad odgođen. Organizatori koncerata trenutno sastavljaju novi raspored za te gradove, koji će biti objavljen uskoro. Naglašavaju da su ulaznice kupljene za ranije najavljen raspored turneje važeće.
Isto tako mole one koji posjeduju ulaznice za odgođene koncerte da ih zadrže i pričekaju daljnje obavijesti. Koncerti u Nürnbergu i Leipzigu su otkazani.
"Drago nam je što možemo izvijestiti da su se Stonesi vratili u sedlo. Zahvaljujemo svim fanovima i onima koji imaju ulaznice za koncerte Stonesa na strpljenju. Nastojali smo novim rasporedom turneje obuhvatiti što je moguće više zemalja. Ipak je to najspektakularniji rock-show ikada!", rekao je Michael Cohl, promotor svjetske turneje Stonesa.

A šta govorit...nadamo se da će doć i da neće to proć ko prije...:)

Bliz







Post je objavljen 07.06.2006. u 18:17 sati.