Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kudsvijane

Marketing

Još malo tragedije

Evo da vam se malo javim nisam dugo jer imam i ja vlastitih sranja niste samo vi ukurcu....
Evo jućer je trebo biti sudnji dan (6.6.2006.)ali nažalost ništa od toga jer bi mi bilo draže da je bi..ali dosta mojih sranja uvjek serem nepotrebno....
evo malo novosti šta se još neće dogodit

Policija traga za D. B. (30) zvanim Dasa iz Vedrina, koji je prijavljen za to da je 35-godišnjem A. B. nanio ozljede, odgrizavši mu komadić uha. Sve se dogodilo, bez povoda, u kafiću Kobra u Trilju, piše Večernji list
Poslije ugriza lokalni je Tyson komadić uha ispljunuo na šank, a prema pričanju nazočnih, osoblje ga je kafića pospremilo. Ozlijeđeni je muškarac liječničku pomoć zatražio u Kliničkoj bolnici Split.
Plesalo se
D. B. (30) je, prema kazivanju žrtve, bio vidno alkoholiziran, te nije imao nimalo sluha za miroljubivog prezimenjaka A. B. iz Potravlja. Te subotnje večeri, prema pričanju A. B., ozračje u kafiću bilo je veselo, plesalo se, a D. B. je to ipak malo živciralo, pa je tražio da se prestane s plesom.
Ne sluteći ništa zločesto A. B. se upustio u smirivanje svog poznanika, nastojeći da 'groznica subotnje večeri' prođe bez neželjenih posljedica, ali se u tome prevario. Poznanik ga je poput kobre uhvatio zubima za desno uho i dio odgrizao, na zaprepaštenje nazočnih. Nakon pružene prve pomoći, A. B. je upućen na daljnju medicinsku obradu.

U maramici
U međuvremenu mu je vlasnica kafića vratila dio uha kako bi se prišio na svoje mjesto. No, kako nije propisno stavljen u led, već je dostavljen u komadiću papirnate maramice, nije se moglo ništa, doznali smo iz medicinske ustanove. Iz policijskih izvora pak doznali smo da događaj nije posljedica svađe dvojice poznanika.

naughtynaughtynaughtynaughtyludlud

ae pozdrav i zapamtite još samo 8 dana i onda gotovo za neke a za neke ne kao što sam ja.....nonono


Post je objavljen 07.06.2006. u 10:50 sati.