Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Imamo Udrugu!

Draga opća populacijo,

Dne 06/06/06 ustanovljena je prva bitno gusarska udruga - jedina na ovim geografskim koordinatama.

U ovim čemernim vremenima bremenitim povijesnim lutanjima, globalnim zatopljenjem, brzim konjima i nogama, nastanak ovakve Udruge jednostavno se nametnuo kulturnoj svijesti napaćenih naroda slavenskog juga. Narodi i narodnosti Socijalističke federativne regije Balkana ujedinite se u sretnoj objavi – Imamo Gusarsku udrugu!

Imamo Udrugu

Naša udruga 'Povratak u Gusarstvo', nazvana tako prema prvom jamajkanskom predsjedniku – inače mom imenjaku, garantirat će vrhunski piratski užitak svim onima koji nam se drznu pristupiti i, bez ikakve prisile, učlaniti. Nudimo bogati asortiman raznorodnih piratskih potrepština – kuka, mačeva, poveza za oči, jarećih kožica, keramičkih, porculanskih, a za one izbirljivije i čeličnih muda. Ponosni smo što možemo istaknuti kako već stoljećima obučavamo iskusne mentore koji će mlade neiskvarene duše u stopu voditi kroz prvih nekoliko godina gusarstva podukama u klinički izazovnom ispijanju groga, hodanju po dasci, barskim tučnjavama 'na ivici smrti', odnosima s nepoznatim ženama u luci, herojskoj borbi s veneričnom bolešću i mnogo mnogo manje. Ili pak, rečeno jedva artikuliranim glasanjem starih morskih vukova, «Bolje kurac u šaci, nego pička na drumu».
Za sve gusare s onim neugodnim – «intimnim» - problemima organizirali smo i semi-stručnu psihološku podršku 24/7 u obliku jeftinog proktologa s upitnom medicinskom dozvolom, ali dugogodišnjim iskustvom i voljom Sizifa.

Naše stručno osoblje brine se za održavanje najvišeg profesionalnog standarda pljačkanja, silovanja i ubijanja, a za stalne članove imamo organiziran i 'dječji vrtić na brodu' gdje najmlađe učimo onim dragocjenim prvim arrgh(!), yarrr(!) i garrr(!). Svaka će gusarska mati napokon moći odahnuti jer je njezino djete zbrinuto – i plovi s hrpom nepoznatih muškaraca koji se jedva znaju brinuti za sebe i zadovoljavanje svojih osnovnih bioloških potreba, a kreće se u nesigurnom smjeru najisplativije pljačke, najkrvavije bitke ili luke s najjeftinijim kurvama, bog ih blagoslovio.

Uz svakotjedne GSS-ove (Gusarske sindikalne sastanke), 'Povratak u Gusarstvo' organizira jednomjesečne team-buildinge, obično na atraktivnim lokacijama poput lokalnih krčmi, mračnijih parkića i nezauzetih klupica – koje se ponekad nalaze čak i na moru!!!

Mi se više volimo smatrati velikom obitelji nego udrugom. Dođite i upamtite: Mi to činimo s osmjehom – mi to činimo bez kajanja. Mi smo POVRATAK U GUSARSTVO.


Povratak u Gusarstvo

Želimo Vam krvav seks i mnogomnoštvo majmuna!


P.S.: Ime udruge 'Povratak u Gusarstvo' ima vrlo jasno simboličko značenje. Jezični se puristi možebitno ne bi složili s izrazom «povratak 'u'», već bi se opredijelili za pičkastu sintagmu «povratak gusarstvu». Smatram da su svi koji na taj način razmišljaju pederi i da nipošto (a ni potom) nisu u pravu. «Povratak 'u'» označava pronicanje u samu bit stvari, u našem slučaju u bit gusarstva per se. Jezički eksplicirano poniranje pojma «povratak» u kategoriju «gusarstvo» dovoljno govori samo po sebi. Naša je zadaća vratiti gusarstvo Gusarstvu samom, pronaći sebe u Gusarstvu i gusarstvo zateći skriveno u svojim navlastitim skrotumima. I u tome ćemo uspjeti!



Cpt. A. Blackadder
Danas imendovan

Post je objavljen 06.06.2006. u 23:00 sati.