Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/quovadiscroatia

Marketing

T-T-T-COM :-))))))))!

Za sve one koji bi mogli nasjesti na ovu zajebanciju od reklame za ADSL i I-pod pride, evo jedna pričica:
Do 15 siječnja ove godine išla je akcija za ADSL priključak + DVD player. Zahtjevnuo ja poslije nove kuke taj isti ADSL i potpisal ugovor 10.1.2006. Danas, pet mjeseci kasnije još uvijek ništa od playera, a kak moj shoggy ima loših iskustva i dobil je player nakon tri metra i par telefonskih intervencija, pa nebudi lijen mejlam ja tom istom ADSLu i stiže odgovor:
Poštovani, bla...bla...bla, u kojem me podsjećaju da jesam u roku do 15.1.2006. ugovorio ADSL, bla...bla..., međutim akcija je trajala do 15.01.2006. ili, pazi sad - DO ISTEKA ZALIHA!!! Oni su već 26.12.2005. ostali bez DVD plejera pa stoga su zalihe 10.01.2006. bile iscrpljene i nisu u mogućnosti isporučiti DVD, ali sam ipak dobio priključak za 1 Kn.
HA!HA!HA!HA!
To kaj se reklama i dalje vrtila do 15. siječnja makar su znali da više DVD-a nemaju - nikom niš!!! E sad, da smo u nekoj uređenijoj zemlji od ovog šekreta, krenule bi tužbe za obanjivanje i neistinito informiranje potrošača, ali u ovom ''Zimbabwe'' stilu nemreš trenutno ni do potrošačeve stranice (nadam se samo da je nekaj slučajno, tehničke prirode, a ne sabotiranje)
Ista zaskočica se vrti i u reklami za I-pod, pa PRIPAZITE jer MOGLO BI SE DESITI DA VEĆ NEMAJU I-PODA NA ZALIHI.
Kao što rekoh, u normalnim okolnostima u reklami bi trebali navesti da, recimo imaju 1000 Ipoda, pa tko prvi njegov Ipod...ali...
Čekam da se potrošač.org sredi pa malo čavrljanja s Ilijom i Jadrankom.
DRAGI HRVATI ŽELJNI Ipoda: kupite ga, a surfajte prek nekog drugog. T-com bu Vam, ak ga uopće dobijete, naplatil taj Ipod trostruko!!!

P.S. Shoggy, si dobil plaću? Gle, zajebi. Možda je čovjek isfinanciral I-pode?

Post je objavljen 06.06.2006. u 22:49 sati.