Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lovemetal4ever

Marketing

JEDAN LIJEPI KIŠNI DAN (06.06.'06)

Evo preživili smo i taj datum oko kojeg smo dizali toliku prašinu- oćito bez razloga. Zanimljivo je da nas je danas većina došlo u školu obučeno u crno (za mene se nije ni sumljalo).
Neko je proširia po školi da se na ovaj datum nebi smilo nosit na sebi ništa što je crveno! E da mi je bar znat zašto???lud
Dan je na poćetku bia skroz obićan lipanjski sunčani dan, sve do negdje dva sata, tad se poćelo naoblačavat i kiša samo što nije počela. Za već nekih uru vrimena počela je pljušćina. To je bilo dovoljno da oni najveći praznovjernici budu uvjereni da je poćela apokalipsa...koji debili......nut
Sad su svi odjednom bili ''jako zabrinuti'' a prije nekoliko tjedana su se smijali kad je jedna (glupača) upala nastavnici iz vjeronauka da će se na ovaj dan rodit antikrist. Naravno, i ja san malo neprimjereno dobacila (ijako je bilo iz zajebancije) ''Ma nisan se tada rodila nego 14.11.! Kad ćeš zapantit više?!''. Taj moj upad su očito zapantili ostali iz razreda pa su mi danas (vidjevši me cilu u crnom) čestitali rođendan. Danas san doživila reinkarnacuju. Neki okorjeli kršćani su sa strane dobacivali suvišne komentare ali to san samo zanemarila (baš mi je puno stalo do njihovog mišljenja).
A i prija mi je napokon smislila nadimak DARKA (dark+a), ne sviđa mi se baš jer mu se ne svaća odma naćin tvorbe i koje mu je stvarno znaćenje-pari ono obićno ime. al kad znaš da je to baš dark+a onda je ok!


Post je objavljen 06.06.2006. u 22:10 sati.