Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Mario Vuković treba pomoć

Dobio sam ovo pismo s molbom za pomoć,pa molim one koji mogu pomoći da pomognu,makar sa jednom kunom ili da pismo proslijede dalje do onih za koje znaju da mogu pomoći.


Mario Vuković je desetogodišnji dječak iz Lekenika,koji se bori sa iznimno teškim dijagnozama i stopostotnim invaliditetom.Potrebna su mu sredstva za posebnu terapiju,koja nakon deset teških godina napokon daje rezultate.

Mario je rodjen u Sisku kao stopostotni invalid od samog rodjenja.Boluje od psihomotoričke retardacije,djelomične paralize jedne strane tijela,celebralne paralize,epilepsije,tumora na mozgu i od sljepoće.
Od osme godine svaki dan,majka ga vozi u centar za slijepe «Vinko Bek» u Zagrebu i nazad u Lekenik-110 km.
Kad su mislili da više nema nade,pojavila se specijalna nova terapija i već u prvoj fazi,dala je neočekivane rezultate:glava mu se povećala za 2,5 cm,ojačao je i djelomična paraliza je gotovo nestala,prestali su i napadi epilepsije, čak se i tumor na mozgu počeo povlačiti,a Mario po prvi puta u životu vidi i do 5 metara.
Obitelji se ponovno vratila vjera u bolje sutra,makar je u teškoj situaciji.Otac je branitelj stradao u domovinskom ratu i invalid je,nesposoban za rad,jedino majka je zaposlena,imaju još jednog zdravog sina.Žive u nedovršenoj kući i ponestaje im sredstava za Marijevu terapiju.Pomisao da će možda morati odustati od terapije,koja napokon daje rezultate,slama im srca.
Stoga,mole za pomoć,makar i za najmanji dar.

Pomoć sakupljaju preko udruge: Edukacijska inicijativa-klub za djecu s posebnim potrebama,L.Ružičke 32,10000 Zagreb,Tel: 01/ 6198-266 Fax:01/ 6198-966,
e-mail: edukacijska.inicijativa@zg.t.com.hr

Broj-žiro računa: 2484008-1102847417 poziv na broj odobrenja: 0307995-0506-1 ,opis plaćanja:Donacija za Marija Vukovića , primatelj : Edukacijska inicijativa-klub za djecu s posebnim potrebama,L.Ružičke 32,10000 Zagreb.

Više podataka o udruzi Edukacijska inicijativa možete dobiti na web adresi: www.uprava.hr/RegistarUdruga ,gdje upišete naziv te udruge.


Post je objavljen 06.06.2006. u 22:16 sati.