Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/letgo

Marketing

U svemu sad mogu naći nešto lipo i reci: "Zivote, dobar ti dan!''

Ne mogu vjerovati koliko je malo ostalo do kraja ove skolske godine... vrijeme je prebrzo proslo! Nisam se stigla ni okrenuti, a vec se nalazim na kraju 1. razreda. Moram priznati da mi je JAKO drago!! Razred cu proci, i to s 4 =) Nema padova, nema ispravaka... samo ljetni praznici! Ovo cu se ljeto odmarati... jest da cu cijeli 7. mjesec pomagat starcima u renoviranju stana, ali bit ce zabavno. Barem cu napraviti neko dobro djelo. I zivjet cu kod bake tih mjesec dana, sto i nije tako lose.

Ne znam zasto imam tako neki ludi osjecaj da se sve moje zelje ostvaruju... i tako sam sretna... Nisam nikad ni pomisljala da cu moci biti OVAKO sretna... i to je sve zato jer sam se promijenila.
Neke stvari uopce nisam primjecivala, nisam shvacala kako zapravo imam super zivot! Cim je nesto kiksalo, ja sam bila gotova! Sitnice me vise ne mogu izbacit iz takta. Zapravo, sada me malo sto moze bacit u depresiju. Osim mozda vremena =) Ne, stvarno, znam da je sve s razlogom i vjerujem da cu u buducnosti vidjeti zasto se danas sve dogada bas ovako. Znam to jer sada vidim zasto su se neke stvari dogodile u proslosti.

Nasla sam svoje odgovore.

Image Hosted by ImageShack.us

Jos nek se neke stvari posloze, sve ce biti savrseno! Cudno zvuci, ali tako je! Znala sam se pitat cime sam to sve zasluzila (prosli post), no onda mi je Lea rekla da nije samo da moram zasluziti, pa Bog me voli! Zasto mi to ne bi poklonio?
A dao mi je puuunooo... dao mi je prijatelje koji me vole, obitelj koja se brine za mene, pamet (hahahah), ljubav i razumjevanje za druge, VJERU... Vecinu tih stvari imam oduvijek samo to nisam znala cjeniti. Steta. Postoje neke stvari koje jos moram na sebi promijeniti, ali i to ce doci s vremenom na svoje.

Mislim da se necu vise nista posebno trudit oko skole, vidjet cemo kako ce biti. Uostalom, nije mi to ni previse bitno. Zaokupljena sam nekim drugim stvarima. Boljim stvarima =)
Mozak mi je na pasi... :D

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 06.06.2006. u 21:17 sati.