Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/docrock

Marketing

pjah (zvuk razočarenja) zbog rezimea

Pišem redovito kao što je i sunce redovito. Jebe nas ta kiša, jebemu miša. Da, unaprijed molim ispriku uvažiti viza vi psovki koje će ići u daljnjem trkeljanju. Nekako mi ide to psovanje kad pišem na blog. Mogu se odrešito opustiti (ma kaj to značilo). Sad sam malo prčkao po netu kad ono slučajno u google upišem medo. Ego je pregorio kad sam vidio svoj blog na prvom mjestu i rekao, jebote pa da vidim kaj ima. I sad ja prčkam po naslovnici kad ono, 122 tisuće blogova. Ma ko je tu lud. Počeo sam kad ih je bilo 1000. Zamisli napretka. Pa nije ni čudo da ne pišem, kad mi to kitu ne znači. Prije je to bilo fora. I sad sam ja malo pročitao kako su ljudi došli na moj blog, jer to mora samo biti slučajno. Ajme, lik je upisao ovo: SLIKE GOLIH CURA OD 16 GODINA. Pa sine, ovaj google nije normalan. Kak je povezao to sa mojim nekim tekstom i dao priliku tom pedofilčini da ide na moj blog. strašno. ili lik napiše burek kalorije. To je očito neka žemskica. Nije to ništa bitno. Da, sjećanja su lijepa. Čak sam i postao predsjednik bloga, no to glavešine nisu jebale, sve zbog one Annie. Ma... Ali sve je propalo kad sam skužio da prejebene tekstove tratim na bezvezni blog, a nitko ih pretjerano ne cijeni (čast iznimkama), a može ih netko ukrast (kao što je i napravljeno u 2 navrata, a te ukradene stvari od mene su čak bile na anslovnici, a kada sam ja to napisao nisu). To je tak kad vas Dario ne voli. Ma, opet bolovi u dole onoj visulji. I šo sad... Prenatrpano, predosadno i monotono. Ne znam tko je ostao sve od stare ekipe. No srčeko mi pulklo kad su otišli najbolji: Papa Raco, Megi, Blenta, Lijevica, Red Pen... Ne znam jel Kemoterapija tu, dobar čovjek.
Onda smo prešli na mojblog.com, pa tam bili carevi sa svojom republikom. Ali i to se raspalo... Možda nešto provalim za izbore kad dođu. Nisam uništavao HDZ-ovce već dugo u photoshopu.
Baš mi je super blogić, i baš ću posjetiti svakog ko ostavi komentar. Da, šatro...
Znam kaj je problem, Dario nije izolirao stari korisnike ili stariju ekipu od mlađe. Tako klinci pišu svašta i smetaju normalnom razvoju.
Kak volim pisat, e bolesno. Na studentnetu pišem kolumnu, kritiku televizije i horoskop. Samo izvlačim. Preporučam pogotovo horoskop- strava.
Bar mi je drago kaj sam jedini medo, tj. bio prvi. Kam god da probam sa medo, moram mijenjat i pisati chmedo. bar će taj google kad tad podsjetiti da je nekad davno postojao medo, po imenu medo. ha

Nabavio sam peseka, 6-o mjesečnu kujicu. Jako je lijepa, pametna i zabavna (naravno), ali brate ne gasi se. Laje ko mutava. Ah, moramo se naviknuti, pa će biti bolje. Polako i uči naredbe, ali tvrdoglavo đubre pa je nestašna.
Dobro, sad sam se raznježio, tak da idem. Sad će fudbal, ah...a treba učiti. Već mi an kurac idu brojevi. Smo računanja i računanja. Zato i volim pisati, kaj nema brojeva.
Ok, želim sreću novim naivcima koji su slučajno tu došli, ako se nađe neki stari kompa, želim sreću u opstanku na blog svijetu mladih i dosadno pretrpanih.
Da mi se vratiti onda...evo na, šta sam si napravio, sjetio se bivših vremena i rastužio se i zaželio da se vrate. Sad znam kak je nekom jugonostalgičaru. ;o)

tradicija:
Vozi cigo autoškolu i pta ga instruktor. Cigo, koji je ovo znak? Pa aluminijski brate...

Dođe cigo doma, a djeca ga dočekaju: jeeeeee!
Deco, danas menjate gaće. A svi- jeeeee!
Ti sa njim, ti sa njim, ti sa njim....
ok, baj haj aj... bok
ovaj tekst ide pod zdravlje, jer vidim neke tu kategorije, jer je opasno po zdravlje ovo sranje koje sam napisao. sori

Post je objavljen 06.06.2006. u 20:28 sati.