Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegaz

Marketing

Jan Fabre - radionica u Dubrovniku

U sklopu 57. dubrovačkih ljetnih igara, od 10. do 18. srpnja, na Revelinu održava se Master class pod vodstvom Jana Fabrea, namijenjen plesačima, glumcima, koreografima i redateljima. Prijave se primaju do 30. lipnja.

'Broj sudionika: 15
Dob: 25 - 40 godina
Zanimanja: glumci / plesači / koreografi/ režiseri
Radni jezik: engleski jezik

Selekcija: prvi krug (30 ljudi) bit će odabrani na osnovi poslanog životopisa i pisma motivacije. Na audiciji 09. srpnja Jan Fabre odabrat će 15 kandidata koji će prisustvovati radionici.

Za predstojeći Master class ne naplaćuje se kotizacija.


Predavača Jana Fabrea, avangardnog scenskog umjetnika, theatre-makera, slikara, kipara, redatelja, koreografa, kostimografa i scenografa se često naziva legendom modernog kazališta 'koji je uspio pomaknuti granice kazališnog govora i naglasio multidisciplinarnost moderne umjetnosti'.

Njegova radionica na Dubrovačkim ljetnim igrama zamišljena je kao majstorski tečaj za profesionalne glumce, plesače, koreografe i režisere. Cilj ovog projekta Dubrovačkih ljetnih igara je pružiti mladim profesionalcima šansu da se upoznaju s drukčijom metodom rada na modernoj kazališnoj i plesnoj sceni.' Ivana Medo, PR Manager


Prijava, koja treba sadržavati životopis, fotografiju i pismo motivacije, treba poslati na sljedeću adresu:


Troubleyn/Jan Fabre
za Miet Martens
Pastorijstraat 23
2060 Antwerpen

ili putem e- maila: miet.martens@troubleyn.be & ivana.medo@dubrovnik-festival.hr


Post je objavljen 06.06.2006. u 20:08 sati.