Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavpremajednomalenu

Marketing

Zaljubljeni Kanađanin piše 3700 pisama

Image Hosted by ImageShack.us
Jedan zaljubljeni Kanađanin odlučio je pronaći Belgijanku u koju se ludo zaljubio. Nesreća je u tome što u imeniku postoji 3,700 djevojaka po imenu Sabine. Marc Lachance upoznao je Sabine u autobusu za Havanu gdje je bio na putovanju.

Za časopis De Morgen rekao je da su se svidjeli jedno drugom, te da su proveli zajedno jedan dan. "Bio sam previše stidljiv da bih ju pitao za telefonski broj." Rekao je zaljubljeni Marc.

Sve što Marc zna o Sabine je da govori francuski i da je putovala sa prijateljicom po imenu Klara. Za sada je pisma poslao u Brussels, a slijedi Namur, pa zatim ostatak zemlje.

"Ovo me sve puno košta, ne usuđujem se ni pomisliti što ako Sabine uopće nije u imeniku." kaže Marc.

A čujte sad ovo::::::

Zaljubljeni Kanađanin našao Sabine
Kanađanin koji je, podsjetimo, poslao 3700 pisama djevojkama koje se zovu Sabine našao je onu pravu.
Image Hosted by ImageShack.us
"Nisam ju našao preko pisma. Njen brat je čuo o mojoj potrazi za njom na belgijskom radiju i ispričao joj cijelu priču." rekao je Lachance.

"Bila je zadivljena mojim trudom, pa je odlučila pronaći moj broj telefona. To nije bilo nimalo lako jer sam u imenik stavio samo svoju email adresu. Onda je našla tvrtku u kojoj radim i oni su joj dali broj. Tako sam sretan što me pronašla. Rekla je da želi da dođem u Belgiju. Idem prvim avionom tamo."




Post je objavljen 06.06.2006. u 16:20 sati.