Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umornooko

Marketing

Nastavak slidi ...

Ka ča ste i mogli vidit, naprasno san prikinija prošli post. Iz higijenski razloga. Ne zajebajen se. Čin počnen spominjat ono ča san već spomenija na kraju prošloga posta, dojde mi za rigat. Povraćat. Jedva san osta živ. Help!
Ali prošlo je i to. Da nastavimo, di smo stali. Bili smo u nediju na krštenje. Kum krstija malu. Vinka je našla svoju ekipu, bila je nonstop u pogonu. Ali bilo mi je sumjivo ča stalno gre u kuću. I uvik ništo mljaska po zubima. Onda san kradon iša za njon i uvatija san je. Na djelu. Odo ona u kantun kužine, odvrne staniol sa pijata i maši se. Maloj se sviđa šunka naughty, i to ona obična, za pizzu njami Dobro smo prošli, mogla jon se svidit buđola, oli pršut, a da ne spominjen paški oli koji još boji sir. Neka muma, samo da se ne ugleda na mene. Mislin na papanje. smijeh Srića da voli voće, posebno TRIŠNJE. Nikidan smo bili u Kaštila kod babe, pa mi nije dala mira dokle me nije odvela izad kuće i pokazala trišnje. Mora san je dignit visoko, da ona sama ubere par trišanj, prstićima iščeprka špicu, smaže i, pa onda opet. Gušta je čovik gledat kako onako slatko tamani trišnje. A trišnje lipe, sočne, ne ka one prve, crne i vodenaste. njami I tata bi, ćerce!
Ali, tata je izabra drugi put. Ajde, voće mogu trat, ali opet ne previše, ali kruva, kolači, čikolate, slako, sokovi ... jok! Nima! Sačeka san da prođu ovi rođendani, krštenja i ostale fešte, pa će mi bit lakše podnit. Ali nije to sa spizon ništa, nasuprot ovome drugome, čega san se ostavija! headbang Trese me prava apstinencijska kriza. Lakše mi se bilo nazad šest godin ostavit duvana, poslin dvadeset godin pušačkoga staža ... Nego ča mi je sad ostavit se od Novine. Je, nisan falija, meka san veliko slovo. Ka ča Gospari kad reču GRAD mislu na DUBROVNIK, tako i mi, kad rečemo NOVINE, mislimo na "Slobodnu Dalmaciju". Mislija san odavna to napravit ... i nisu razlozi financijske naravi ... vengo, da nastavin sa političkin riječnikon, ne slažen se sa uređivačkon politikon. A detalji? Zadržat ću i za sebe. Zasad. Ako ne pretjeraju, pa više ne buden moga kupit u sebe ... nisan ni ja vrića brez dna bang Stojte mi dobro ... i nemojte ludat!

Post je objavljen 06.06.2006. u 12:37 sati.