Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kicker

Marketing

DOOOOSADNOOO

Shvatio sam da nema jebene teorije da bi ja bio potpuno zadovoljan sa svojom situacijom i da bi mogo reć da mi niš ne fali. U ovom trenutku nemam apasalutno nikakvih briga osim završavanja škole i sličnih sranja kroz koja večina nas kad tad prolazi, ali meni uvijek nešto ide nakurac. Stvar je u tome kaj mi se neda konstanto tjerat ovaj nametnuti tempo života. Nekad mi izgleda ko da je moj život već odavno isplaniran i zapisan u nekoj glupoj knjizi u kojoj piše neki plan za sve nas. Cijelo vrijeme razmišljam kako da pobjegnem od ove monotonije i dosadne konstante u životu, no uvijek dođem do najdebilnije činjenice o našem postojanju. Ta činjenica ja da ako se dogodi taj neki preokret i pomak u našem životu, u 90% slučajeva je nešto loše, nekakav šok koji nas ostavi bez teksta pa neko vrijeme ili ostatak života živimo i razmišljamo na drugi način jer ne jebemo niš kaj se događa u oko nas.
Al jebeš to! Mene zanima kaj da ja u ovim debilnim godinama napravim da moj život skrene sa te dosadne odavno zacrtane linije, ali ne prema dolje već prema gore.
Nije ćudno kaj je puno pijanaca i dopera! Tim ljudima je u najgorim trenucima jedini izlaz iz dosadne, naporne i tužne realnosti bio alkohol ili droga. Nekad se i meni čini da su ljudi jedino opušteni kad si malo popiju i zapjevaju. No i to završi uglavnom lizanjem školjke, ako ne i asvalta ili pesjeg govna na livadi.
Jesu li svi snovi o kojima smo maštali dok smo bili klinci isparili u procesu odrastanja?
Dali je jedini način da pokrenemo "zabavan dio mozga" izpijanje neizmjerivih količina alkohola (ak je, jebiga -idem pit?
Dali su svi glupi ko ja ili sam ja jedini?
Zašto ne postoji hrana za mačke s okusom miša?
Zašto ja postavljam glupa pitanja?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Aj bok!!!

Post je objavljen 05.06.2006. u 23:55 sati.