Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/arcadia999

Marketing

Dobrodošao na čistinu...

Downloadao FF Advent Children, još uvijek pod utjecajem, gah, film je predobar. Iako ga nitko tko nije FF7 igrao ne bi skužio. No ipak, ludilo. W00T! Samo dvije stvari moram do kraja školske godine napraviti- ispraviti dvije kulje iz fizike i ta daaaaaaaa! Mirni praznici, no to je teže neg mislite, da ljudi moji, ova škola deprimira u pičku materinu. A raska nam je ok, ali nije neki motivator.

E da, u subotu idem u Veronu i Gardaland s ekipom iz svog te iz 2.b razreda. Should be fun. O da, i imati ću četiri iz biologije, o da, ja sam lud, I rock, o da. Dosadno mi je, neznam na koji da koncert idem, stvarno nemam blage. Ferdinandi su rasprodani a Stonesi skupi u PM. Misfitsi više nisu fora, a ne da mi se ići na koncerte hrvatskih bendova, osim možda s ekipom.

Svi su u kurcu zadnjih par tjedana prije kraja school. ne kužim. Pred nama je dugo toplo ljeto, 3 mjeseca potpune slobode. A onda opet, u krug, i u krug. Sve dok ne dođe dan kada budemo paničarili više nego ikad. Upisi na faks.

Ha, ja imam ideju za faks. Idem u Njemačku, malo spoznavati smisao života i raditi. Pa ću tamo upisati na faks. Gdje? U Műnsteru, sjever Njemačke. Prvo ću jednu godinu raditi i spoznavati smisao svega, a onda tek na faks. Nema žurbe.

Dakle bijah u Veroni. No pošto već jednom tamo bijah nije bilo iznenađenja. Bilo je ok kod Juiliettinog balkona i kipa, no ostatak, ma bleh. No Gardaland. Jedna riječ- SCHREI! Neću ni pokušati poisati face koje smo radili. Nevjerojatno, stvarno. Slike će biti jedan dan objavljene.

A sada, Svenova depra. Zamslite da vas starci nazovu niškoristom, lažovom i arogantnom pizdom. Da vam govore da ništa ne razmišljate i da ak ovako nastavimo da preda mnom nema budućnosti. Da vam dahću za vratom in non-stop govore što da radite. Nije ok, kaj ne? A onda vam još dodđu neke druge prepotentne pizde i useru vam dan i tako to. Znate, prije sam mislio da sam najbolji, da nema boljeg od mene. Da sam genije i face. Hrm da, dolaskom u pubertet (onaj teški) se taj san raspao. Ja nisam poseban, niti ću očito to ikad biti.

E da, da se niste više usudili tražiti me da postam, odjebite. Ovo je moj blog, i jedino što ga pokreće je moja dobra volja...


Post je objavljen 06.06.2006. u 00:12 sati.