Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stillwest

Marketing

KRASAN PONEDJELJAK



Ne, nemam ni jedan jedini razlog da volim ponedjeljak. Jer, prvo i prvo, danas je bilo jako hladno, drugo; pisali smo test iz matike (na sreću pa znam zbrajat) treće: ae, opet mi LiL' J sere. Kupila sam si 'Pacovu majicu i on me sad provocira. Ma nek' sere on je i onak primitivni poluproizvod sa pola mozga i malim kurcem, ne znam zašto se ja uopće živciram zbog njega. Uglavnom. Za cijeli ovaj tjedan najavljuju kišu (AAAAAAAGRH), dakle i ovaj put mi propada plan o odlasku na kupanje na naše drago jezero. (hm, pa naravno). Al' zanimljivo da svaki puta kada ja nešta isplaniram, posebno ako se radi o akcijama koje se moraju odvijati u prirodi i zahtijevaju fizički rad, pada kiša. A da nisam niš rekla, niti planirala sve bi bilo super, ko da ne znam. Koji peh.
Eh, da, da vam kažem kako je bilo na koncertu od Colonije. Suuuuuuuupeeeeeer……… Indira je totalno zakon ženska, a tek dečki koji su breakali…. Ajme, šta sve znaju… a što su tek zgodni i ljepi (al' nisu bolji od mog dečka, Uiii!)
A subota – bilo je ok – e. Šta da vam kažem, bila sam do 2 i neš sitno…. Došla kući pričala sam mamom kak je bilo… niš posebno…. Uglavnom, petak je bio dobar, subota ok, nedjelja grozna… kiša kiša kiša kiša kiša kiša kiša kiša kiša kiša kiša kiša ->->->-> to vam sve govori… ae,

By Y'all !!


Post je objavljen 05.06.2006. u 23:31 sati.