Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thecrystalship

Marketing

Prosli zivot!?

Daniela:
U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Gruziji, u razdoblju od 1623. do 1689. godine.

Kao pastir velikog stada ovaca, najveći ste dio svog života proveli na planinama Gruzije i Kavkaza, odakle ste se rijetko spuštali u naselja i udoline. To vam je pomoglo da izbjegnete tada brojne ratne sukobe, što vam je i odgovaralo jer ste bili vrlo miroljubiva osoba.


Selo u kom ste živjeli bilo je vrlo maleno i brojilo svega nekoliko obitelji, a medju njima se osobito isticalo vaše troje muške djece i sedmero unučadi, od kojih su svi od reda vrlo rano napustili selo, pa nikada niste upoznali svoje praunuke.


Niste znali ni čitati, ni pisati, a nije vam se posrećilo da bi se obogatili - no, vi ste svejedno bili zadovoljni svojim načinom života, jer za drugi niste, jednostavno, znali.


U sadašnjoj egzistenciji trebali biste sebi posvetiti mnogo vremena i pažnje, te nastojati privući zanimanje drugih ljudi. Bilo bi dobro kada biste izabrali neku zvučnu profesiju, zbog koje biste se često nalazili u središtu pažnje. Možete otvoriti i razviti vlastiti biznis ili, pak, raditi za nekog drugog. Važno je samo da vas izabrani posao veseli, a uz to i da vam donosi korist.


Vjerojatno ćete imati vrlo dobro zdravlje, pa za ozbiljnije oboljenje sigurno nećete znati do navršene 40-e godine života.

evo to sam vam ja bila u proslome zivotu...zanimljivo,ne?...mda.. kad se sljedeci put budete pitali zasto tako puno pricam tu vam je odgovor.. :))


Iva:U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Japanu, u razdoblju od 1615. do 1689. godine.

Tada ste bili vrlo omiljena gejša, iznimno obrazovana i rado dočekivana u višim društvenim slojevima, gdje se često pitalo za vaše mišlenje, odnosno savjet. Iako niste imali vlastitu djecu i obitelj - može se sa sigurnošću tvrditi da ste upoznali i dobre i loše strane u životu.


U sadašnjoj egzistenciji morate mnogo čitati i, uopće govoreći, vaš mozak mora stalno biti nečime zaokupljen. Možda ćete napisati nekoliko pjesama, roman ili novelu. Vi biste, nadalje, trebali razviti sklonosti prema psihologiji, magiji i različitim vrstama proricanja. Osim toga, zadatak vam je da privučete pažnju i zanimanje drugih ljudi, zbog čega bi vam odgovarala neka zvučna profesija, po mogućnosti u javnoj djelatnosti. Izabrani posao vam mora donositi i korist i zadovoljstvo - u protivnom će vam stradavati želudac i nervi. No, kako je odmor gotovo jednako važan kao rad - trebali biste se s vremena na vrijeme opustiti i odmoriti.




**za sve koje vas zanima sta ste bili u proslome zivotu evo vam link od stranice pa saznajte :))
LINK..**

... do citanja ...

Post je objavljen 05.06.2006. u 22:28 sati.