Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obnevidjelicuvar

Marketing

di sam ono stao...


(tražio sam sliku prcajučih vukova da bi vam dočarao moj doživljaj vukojebine ali nisam našao pa si vi to samo zamislite)

E da, i spremim ja svoju sramotu i sirotinju u poderane bokse u izlizanim trapericama marke Rifle i krenem nazad do auta di sam se najeo slanine bez luka i korice bez sredine. Uglavnom cijelim putem do Kupresa samo neke vukojebine i pripizdine u kakvim ni Zagor ne bi sam preživio...ma zajebavam se Zagor može sve ali Indiana Jones bi sto posto bacio dlaku. Kad smo došli do Kupresa zamisli nema više šumovitih pripizdina tamo su pripizdine totalno drugačijeg oblika...prerija,jebana prerija,ma šta ja to pričam prerija je za Kupres pičkin dim,samo ima još fale bizoni i da im domoroci nose perje na glavi,i još plus toga što nema drveta ni za lijek a kamoli za grijanje konstantno piri neki vjetar.I zaustvili nas murjaci bosanski..."Gospodine znate li vi da nemate naljepnicu Hr na autu?Vi to kao hrvatski auto morate imati!Kazna je za to inače 100 kuna li ćemo vas pustiti za 10 maraka." Kako su mudri ti policajci na jugu,samo da mi je znati kako je skonto da smo iz hrvatske ako nismo imali jebenu Hr naljepnicu na autu. da ne dužim bezveze došli smo u Makarsku,bilo je vruće,brzo smo se vratili i to je KRAJ!!!!

....

Ma zajebajem se
Ali bilo je vruće i nije bilo prezabavno, navečer sam zbriso iz kuće i našo nekui rockersku birtiju mističnog imena "Rockatavsky" gdje sam popio koje pivce sa neka dva urođenika punkerskih sklonosti, dobri dečki, da nije bilo njih ne bi znao da u kopačkom ritu uzgajaju kojekakve trave koje se koriste u kućnoj medicini. Uglavnom cijeli tj dan s izuzetkom tog bircuza i pristupačnih domorodaca je bio dosadan,a li je zato sljedeći bio turbo uzbudljiv. Okupao sam se u hladnom moru i smanjio se na mjestima od taktičkog značenja ankon čega sam na plaži vidio vjevericu kako se sunča a pored nje neurozno hoda neurotično/šizofrenični pripadnik bivšeg britanskog imperija, sad se sigurno pitate kako znam da je britanac...pa jednostavno ponudio me sa šalicom čaja i kriglom toplog piva i pokazao mi sliku ružne žene uz obješnjenje da mu je to djevojka koja ga je napustila pa se troši sa poštarom, na što sam ga ja pitao kako se zovu lijepe djevojke u engleskoj a on meni "kako" a ja njemu "turistkinje" hahahahahahaahaa...ma sad ozbiljno...ma neću...uglavnom tip neurozno korača plažom i uđe u vodu do koljeno a cijelo vrijeme drži sliku majke božje (to vam je Marija, al ne ona lakog morala,miljenica rimskih legija),svoj novčanik i bočicu svete vodice(ili je to bilo mašinsko ulje nisam siguran) i pritom vodi ugodnu konverzacijom sa slikom te joj tu i tamo uvali pusicu onako strastveno vlažno. A meno kao pripostom dječačiću sa balkana to sve vrlo humoristično a pomalo i neugodno, kad na moju preveliku sreću zove on nekog a ja sav sretan ako bude više ljudi neće me napasti što mu se smijem, i zove on: "Hey, Paul,Peter, over here guys here I am!",gledam ja lijevo i desno nema neikoga,ode ja iza čoška (šta češ radoznalo čeljade) kad ni tamo ni žive duše. Tako da sam se pokupio sa plaže, kad sam vidio da mi sunce polako vraća organe ne mjesto, u strahu od napada podivljalog žitelja Albiona.
Poslije toga sam ručo ribe sa gradela i nekojega rižota sa morskim gmizavim stvorenjima i onda kući.

Put kući
Isti kao i put tamo samo u drugom smjeru s tom iznimkom da smo na kupreškoj vukojebini kupili finog sira od mlijeka iz sisa od koze (da narode teško za vjerovat ali mlijeko uistinu dolazi iz životinja kao što su nam govorili naši stari a ne iz tetrapaka kako je rekao Branko Kockica), puno dalje u nekoj post Viteškoj vukojebini smo stali kod nekog u neku baraku i pogostili se toplim mesom dijeteta neke ovce uz domaće somune što je bilko poprilčno fino.
Došao sam kući kanso, propustio sam Hladno Pivo i Psihomodo Pop i Jurina rođendan i uobičajenu post rođendansku glavobolju,a l šta češ mora se propatiti da bi vidio još koji dio balkana,a l jebiga nisam vidio vukove kako vode ljubavno

Pozdrav

Post je objavljen 05.06.2006. u 19:15 sati.